Торт Панчо – 10 покрокових рецептів Санчо Панчо в домашніх умовах з фото

Санчо Панчо з волоськими горіхами в домашніх умовах

шоколадний торт Панчо велика кількість волоських горіхів чудово поєднується з вишнею, солодким нектаринами і сметанним кремом.

Час приготування: 2 години 50 хв.

Порцій: 8.

Склад:

Для бісквіта:

  • Борошно пшеничне – 200 г;
  • великі Яйця курячі – 2 шт.;
  • Сметана – 175 г;
  • цукор – пісок-180 г;
  • Згущене молоко – 170 г;
  • Какао-порошок – 30 г;
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.

Для крему:

  • Сметана 25 % ‑ 1 кг;
  • Цукровий пісок – 190 г;
  • Ванілін – 3 р.

Для начинки:

  • Нектарини стиглі – 2 шт.;
  • Вишня – 120 г;
  • Горіхи волоські – 140 р.

Для глазурі:

  • Шоколад – 60 г;
  • Масло 82,5 % ‑ 35 р.

Для просочення:

  • Вишневий сік (від замороженої вишні) – 40 мл

Процес приготування:

1. У миску просіяти разом борошно, какао-порошок і розпушувач.

2. В чаші для тіста змішати яйця з дрібкою солі, збити міксером до збільшення в об’ємі. Всипати цукор в кілька прийомів і збивати ще близько 5 хв. Маса побіліє і стане пишною.

3. Додати сметану, згущене молоко (не варену), розмішати.

4. В рідку суміш додати частинами сухі інгредієнти, збити все міксером до однорідної консистенції.

5. Вилити у форму і відправити в заздалегідь розігріту духовку на 45 хв. при температурі 180 градусів. Перевірити готовність дерев’яною шпажкою.

6. Горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді, перетерти між руками, щоб позбутися від коричневої лушпиння. Крупно порубати ножем.

7. Густу сметану змішати з цукром і ваніліном, дати постояти на столі близько 10 хв., щоб кристали цукру розчинилися. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник.

8. Приготований бісквіт трохи остудити у формі і перекласти на решітку в перевернутому вигляді, щоб він повністю охолов.

9. З вимитої вишні (розмороженої або свіжої) видалити кісточки, додати 60 г цукру, варити після закипання на середньому вогні, помішуючи, ще 5 хв. Частина соку, що виділився при варінні, залишити для просочення, решта злити.

10. З остиглого бісквіта відрізати знизу 1 корж близько 1 см завтовшки, залишок порізати на невеликі кубики.

11. Відрізаний корж покласти на блюдо, просочити сиропом з соку вишні за допомогою пензлика.

12. Відкласти 5 ст. л. крему окремо, решта піде в торт. Змастити корж кремом, на крем викласти шматочки нектаринів, розкласти частина вишні і горіхів.

13. Обваляти частина шматочків бісквіта в кремі, викласти наступним шаром. Далі знову фрукти, ягоди та горіхи. Вкривати, таким чином, торт, формуючи гірку.

14. Змастити торт залишками крему і прибрати в холодильник на 2 години.

15. Через 2 години приготувати глазур. Шоколад розтопити імпульсами по 5-10 сек. в мікрохвильовці, після кожного разу перемішуючи. Додати в кінці вершкове масло, воно розтане від температури шоколаду. Дати глазурі злегка охолонути і полити холодний торт.

Приємного апетиту!