Тушена капуста класична – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована капуста із сосисками

Тушкована капуста з сосисками – це страва, родом з Європейської кухні, що користується величезною популярністю в таких країнах як Литва та Латвія. Компоненти настільки вдало поєднуються між собою, що ми заздалегідь рекомендуємо готувати із запасом, оскільки добавки захочеться всім!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 2-3.

Інгредієнти:

  • Сосиски – 200 гр.
  • Капуста білокачанна – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Паста томатная – 1-2 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продуктовий набір.

Крок 2. Цибулину «звільняємо» від лушпиння і подрібнюємо.

Крок 3. Тонкою соломкою шаткуємо капусту.

Крок 4. У каструлі розігріваємо олію і близько 5 хвилин обсмажуємо кубики цибулі.

Крок 5. Засипаємо до пасерування капусту, перемішуємо і готуємо 20 хвилин під кришкою на помірному нагріванні.

Крок 6. Доповнюємо склад пастою з протертих томатів, сіллю та перцем – заважаємо і гасимо ще 20 хвилин.

Крок 7. Тим часом, видаляємо оболонку з м’ясних напівфабрикатів. Ріжемо сосиски кільцями.

Крок 8. Підрум’янюємо з двох сторін на олії.

Крок 9. Змішуємо капусту з сосисками та переходимо до сервірування.

Крок 10. Розподіляємо ароматну капусту по тарілках і приступаємо до дегустації. Смачного!