Тушкована капуста із сосисками
Тушкована капуста з сосисками – це страва, родом з Європейської кухні, що користується величезною популярністю в таких країнах як Литва та Латвія. Компоненти настільки вдало поєднуються між собою, що ми заздалегідь рекомендуємо готувати із запасом, оскільки добавки захочеться всім!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порцій – 2-3.
Інгредієнти:
- Сосиски – 200 гр.
- Капуста білокачанна – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Олія – для смаження.
- Паста томатная – 1-2 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продуктовий набір.
Крок 2. Цибулину «звільняємо» від лушпиння і подрібнюємо.
Крок 3. Тонкою соломкою шаткуємо капусту.
Крок 4. У каструлі розігріваємо олію і близько 5 хвилин обсмажуємо кубики цибулі.
Крок 5. Засипаємо до пасерування капусту, перемішуємо і готуємо 20 хвилин під кришкою на помірному нагріванні.
Крок 6. Доповнюємо склад пастою з протертих томатів, сіллю та перцем – заважаємо і гасимо ще 20 хвилин.
Крок 7. Тим часом, видаляємо оболонку з м’ясних напівфабрикатів. Ріжемо сосиски кільцями.
Крок 8. Підрум’янюємо з двох сторін на олії.
Крок 9. Змішуємо капусту з сосисками та переходимо до сервірування.
Крок 10. Розподіляємо ароматну капусту по тарілках і приступаємо до дегустації. Смачного!