Як приготувати тушковану картоплю з грибами в мультиварці?
Загасити картоплю в мультиварці – що може бути простіше. Додамо також трохи грибів, сметани, цибулі і моркви, і страва заграє зовсім новими відтінками смаку. Подаємо до столу в гарячому вигляді зі свіжою зеленню.
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій – 3.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
 - Гриби – 300-400 гр.
 - Морква – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Сметана – 4 ст. л.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 - Сіль – за смаком.
 - Вода – 100 мл
 
Процес приготування:
Крок 1. У чашу мультиварки розігріваємо олію в режимі «Смаження». Гриби промиваємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і обсмажуємо в чаші 7-10 хвилин. Помішуємо, щоб не пригоріли і рівномірно обжарились.
Крок 2. Ріпчасту цибулю і моркву подрібнюємо і висипаємо в чашу до грибів. Перемішуємо і обсмажуємо ще п’ять хвилин при помішуванні.
Крок 3. Картопля очищаємо, промиваємо, нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо нарізану картоплю в чашу з грибами і овочами.
Крок 4. Вливаємо воду, кладемо сметану, сіль і перець. Закриваємо кришку і вибираємо режим «Гречка» на тридцять п’ять хвилин.
Крок 5. Після того, як прозвучить сигнал готовності мультиварки, страва перемішуємо, додаємо рубану зелень і залишаємо настоятися ще п’ять хвилин під кришкою для більш насиченого смаку. Подаємо в гарячому вигляді.












