Як смачно приготувати тушковані баклажани з помідорами і часником?
Ароматні й соковиті тушковані баклажани виходять з додаванням помідорів і часнику. Овочеве частування порадує не тільки своїм смаком і поживністю, а й корисними властивостями.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій — 2
Склад:
- Баклажани — 2шт.
 - Помідори — 1 шт.
 - Часник — 4 зубчики.
 - Петрушка — за смаком.
 - соєвий Соус — 100 мл
 - Масло рослинне — для смаження.
 
Процес приготування:
1. Промиваємо і очищаємо від шкірки баклажани. Ріжемо їх кубиками і, при необхідності, позбавляємося від гіркоти. Для цього потрібно посипати продукт сіллю і залишити на деякий час.
2. Далі баклажани перекладаємо в розігріту з рослинною олією сковороду.
3. Поливаємо овоч соєвим соусом і смажимо 3-5 хвилин.
4. Далі приєднуємо шматочки помідорів і петрушку. Готуємо ще 7-10 хвилин.
5. В кінці готування до вмісту слід часник продавити. Це додасть яскравий аромат.
6. Готову страву прибираємо з вогню. Розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Можна пробувати!












