Вершковий крем для торта – 10 простих рецептів приготування з покроковими фото

Простий крем із вершків та цукрової пудри

Простий крем із вершків та цукрової пудри виходить напрочуд ніжним, повітряним та приємним за смаком. Такі ласощі ідеально доповнять і прикрасять ваш домашній десерт. Для нескладного приготування крему використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 10 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 220 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 220 мл.
  • Пудра цукрова – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вимірюємо необхідну кількість жирних вершків.

Крок 2. Миску для збивання та віночки міксера попередньо кладемо в холодильник на 30 хвилин.

Крок 3. Переливаємо вершки в охолоджену миску.

Крок 4. Додаємо сюди трохи цукрової пудри.

Крок 5. Починаємо збивати вміст миски міксером. Збиваємо близько 5 хвилин до пишного стану.

Крок 6. Необхідно отримати пишну однорідну заготівлю.

Крок 7. Простий крем із вершків та цукрової пудри готовий. Можна використовувати!