Смачний і поживний вок з куркою і овочами будь-який бажаючий зможе приготувати самостійно. Використовуйте яскраву кулінарну збірку і вам не доведеться користуватися доставкою з ресторанів. Тут зібрані найяскравіші і улюблені багатьма рецепти з покроковим описом процесу і фотографіями.
Локшина вок з куркою і овочами в домашніх умовах
У домашніх умовах можна приготувати корисний і смачний вок з курячого м’яса і овочів. Страва порадує поживними властивостями і простим кулінарним процесом. Беріть на замітку!
Інгредієнти на
2 порц.
- Куряче філе 200 гр.
- Локшина рисова 150 гр.
- Перець болгарський ½ шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- соєвий Соус 5 ст. л.
- Перець червоний мелений за смаком
- Цибуля зелена за смаком
- Масло рослинне 2 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати локшину вок з куркою і овочами в домашніх умовах? Куряче філе ріжемо дрібними шматочками і обсмажуємо в олії до рум’янцю.
- Рисову локшину відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк.
- Окремо обсмажуємо нарізану соломкою болгарський перець.
- Прибираємо перець і слідом тушкуємо соломку з огірків і моркви.
- З’єднуємо курку та овочі в одній сковороді.
- Доповнюємо вміст готової локшиною.
- Поливаємо соєвим соусом, перчимо і акуратно перемішуємо. Готуємо ще 5 хвилин.
- Апетитний вок з куркою і овочами готовий. Доповнюйте його свіжим цибулею і пригощайтеся!
Локшина вок з куркою, овочами з соусом теріякі
Яскравий і насичений смак вока виходить з додаванням соусу теріякі. Оцініть домашній рецепт страви з курячого філе і овочів. Урізноманітніть ваше звичне меню.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Суміш овочева – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Локшина рисова – 1 упаковка.
- Соус теріякі – 100 мл
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо його в сковороді.
Крок 2. Слідом відправляємо сюди овочеву суміш. Готуємо до розм’якшення продуктів.
Крок 3. Доповнюємо масу невеликими шматочками курячого філе.
Крок 4. Коли курка буде готова, додаємо сіль, перець і соєвий соус. Розмішуємо.
Крок 5. Далі вливаємо вказану кількість соусу теріякі. Тушкуємо ще пару хвилин.
Крок 6. Окремо відварюємо локшину до готовності.
Крок 7. Відкидаємо на друшляк, а після розмішуємо з куркою і овочами.
Крок 8. Апетитний домашній вок з соусом теріякі готовий.
Як приготувати вок з куркою і гречаною локшиною?
Цікава кулінарна варіація домашнього вока – з гречаною локшиною і ніжним курячим м’ясом. Готуйте ситне блюдо по простому рецептом і подавайте його до обіднього столу.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 200 гр.
- гречана Локшина – 160 гр.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Помідор – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Приправа для курки – 1 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Перець червоний мелений – ¼ ч. л.
- Імбир сушений – 0,5 ч. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Зелень для подачі.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе ділимо на невеликі шматочки і у глибокій мисці розмішуємо з сіллю, цукром, спеціями, соєвим соусом і лимонним соком. Залишаємо маринуватися на 1 годину.
Крок 2. Підготуємо гречану локшину.
Крок 3. Відварюємо її до готовності, як зазначено на упаковці.
Крок 4. Відкидаємо продукт на друшляк і даємо повністю стекти воді.
Крок 5. У сковороді смажимо підготовлене філе разом з подрібненою цибулею.
Крок 6. Через 3-4 хвилини додаємо сюди кубики помідора.
Крок 7. Тушкуємо ще кілька хвилин і в кінці додаємо подрібнений часник.
Крок 8. Акуратно вмішуємо сюди локшину. Прогріваємо її і знімаємо з плити.Крок 9. Посипаємо продукт зеленню і наполягаємо кілька хвилин під кришкою.
Крок 10. Ароматний вок з гречаної локшини готовий. Можна пригощатися!
Дуже смачний вок з фунчозой, куркою і овочами?
Яскрава кулінарна ідея для вашого швидкого обіду – вок з додаванням фунчозы, курячого філе і овочів. Просте блюдо порадує оригінальним смаком і поживними властивостями.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Фунчоза — 1 упаковка.
- Філе куряче – 3 шт.
- Цукіні — 1 шт.
- Перець болгарський — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Часник — 1 зубчик
- соєвий Соус — 3 ст. л.
- Соус теріякі — 100 мл
- Кунжут — за смаком.
- Масло оливкове — для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Куряче філе відразу ріжемо невеликими шматочками, а овочі промиваємо.
Крок 2. М’ясо доповнюємо подрібненою цибулею, заливаємо соусом теріякі, розмішує і залишаємо маринуватися. Цукіні, болгарський перець і моркву ріжемо тонкою соломкою.
Крок 3. Смажимо курку в оливковій олії до готовності, а після додаємо до неї овочі.
Крок 4. Доставляємо сюди соєвий соус і дрібно порізаний зубчик часнику. Тушкуємо до готовності овочів. Фунчозу окремо заварюємо протягом 5-7 хвилин.
Крок 5. Доповнюємо блюдо фунчозой, акуратно розмішує і посипаємо кунжутом. Крок 6. Готово, можна подавати до столу!
Покроковий рецепт приготування вок з куркою і грибами?
Смачний і ситний вок з куркою кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Причому ви не витратите багато часу і сил. Оцініть простий покроковий кулінарний рецепт.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 шт.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Цибуля-порей – 30 гр.
- Локшина рисова – ¼ пачки.
- Соус теріякі – 2 ст. л.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Куряче філе ділимо на шматочки. Обсмажуємо їх в соусі теріякі.
Крок 3. Сюди ж кладемо шматочки грибів, цибулі-порею. Тушкуємо до готовності всіх продуктів.
Крок 4. Окремо відварюємо рисову локшину, як це зазначено на упаковці. Викладаємо її в загальну масу.
Крок 5. Акуратно вимішуємо вміст і посипаємо спеціями. Тушкуємо ще 3-4 хвилини на невеликому вогні.
Крок 6. Смачний і поживний вок з куркою і грибами готовий. Пригощайтеся!
Вок з куркою, овочами і рисом в домашніх умовах
Ситна і смачна ідея для домашнього обіду або перекусу – з рису, курячого м’яса і овочів. Приготувати таке частування зовсім нескладно. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 шт.
- Рис – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Горошок зелений заморожений – 0,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе ріжемо тонкою соломкою. Обсмажуємо в олії до готовності.
Крок 2. Виймаємо курку і кладемо в сковороду горошок і подрібнені овочі, крім часнику. Готуємо до їх м’якості. Додаємо часник і перемішуємо.
Крок 3. Відсуваємо овочі і смажимо тут яйце, постійно розмішуючи його.
Крок 4. Сюди ж викладаємо обсмажену курку і попередньо відварений рис. Крок 5. Солимо блюдо і поливаємо соєвим соусом. Розмішуємо і тушкуємо все разом ще 5-7 хвилин.
Крок 5. Апетитний вок з куркою, рисом і овочами готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Простий і смачний рецепт вока з локшиною удон, куркою і овочами
Смачний вок можна приготувати з локшина удон, курячого філе і овочів. Блюдо вийде поживним і соковитим. Подавайте його до обіду, вечері або в якості яскравого домашнього перекусу.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Локшина удон – 300 гр.
- Морква – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Соус теріякі – 3 ст. л.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Приправа для курки – за смаком.
- Кунжут – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти за списком.
Крок 2. До готовності відварюємо локшину удон і відкидаємо на друшляк.
Крок 3. Тонкою соломкою розбираємо болгарський перець і моркву.
Крок 4. Дрібно нарізаємо курку і смажимо її в рослинному маслі близько 7 хвилин. Після доповнюємо її овочами, сіллю і спеціями. Тушкуємо ще 10 хвилин.
Крок 5. В кінці готування приєднуємо подрібнений часник, удон, вливаємо соєвий соус теріякі. Розмішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Подаємо страву до столу, посипавши кунжутом.
Вок з куркою в вершковому соусі
Цікава варіація домашнього вока з куркою – у вершковому соусі. Так частування вийде неймовірно ніжним смаком. Оцініть простий покроковий рецепт і порадуйте своїх близьких.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина рисова – 100 гр.
- Філе куряче – 250 гр.
- Вершки 10% — 200 мл
- Сир твердий – 70 гр.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Борошно – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Цибуля зелена – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти за списком.
Крок 2. У вершковому маслі обсмажуємо тонкі півкільця цибулі.
Крок 3. Після того, як цибуля стане золотистою, відправляємо до нього невеликі шматочки курячого філе.
Крок 4. Готуємо близько 7 хвилин, солимо і поливаємо вершками, змішаними з борошном. Тушкуємо до загустіння соусу.
Крок 5. Відварюємо рисову локшину і відкидаємо на друшляк.
Крок 6. Викладаємо локшину в загальну масу і акуратно розмішуємо.
Крок 7. Ділимо готову страву на порції, доповнюємо страву зеленню і подаємо до столу.