Випічка з сиру – 10 швидких і смачних рецептів на швидку руку з покроковими фото

Випічка з сиру – це чудова кулінарна ідея для вашого домашнього чи святкового столу. З корисного сиру виходять найсмачніші пироги, запіканки та інші частування. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену добірку із десяти швидких та апетитних рецептів на швидку руку з покроковими фотографіями.

Класична сирна запіканка у духовці

Класична сирна запіканка в духовці – це смачне та пишне частування для вашого столу. Перед потрібним смаком запіканки ніхто не зможе встояти. Обов’язково спробуйте приготувати її за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями. Порадуйте себе та близьких!

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Сир – 400 гр.
  • Яйце куряче – 4 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст.л.
  • Ванільний цукор – 5 гр.
  • Олія вершкове – 5 гр.
  • Семоліну – 3 ст.л.

Процес приготування:

Як приготувати швидку та смачну випічку з|із| сиру в духовці на швидку руку? У глибокій мисці з’єднуємо сир, два види цукру, три курячі яйця і один яєчний білок.

Всі продукти перебиваємо занурювальним блендером до отримання білої однорідної маси.

Викладаємо сюди сметану та семоліну. Ретельно перемішуємо.

Форму для випікання обмазуємо вершковим маслом та викладаємо сюди підготовлену сирну масу.

Обмазуємо поверхню жовтком, що залишився.

Відправляємо частування в розігріту до 180 ° духовку на 40-45 хвилин.

Швидка та смачна випічка з сиру нашвидкуруч готова! Нарізайте на порції та пригощайтеся!

Сирники з сиру в духовці

Сирники з сиру в духовці – це проста та смачна ідея для вашого сніданку чи перекушування у колі сім’ю. Приготувати таке частування зможе кожен. Для цього використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Борошно – 4 ст.л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо сир, куряче яйце та цукор.

Крок 3. Ретельно вимішуємо вміст.

Крок 4. Додаємо сюди розпушувач та просіюємо борошно. Знову все добре перемішуємо.

Крок 5. З сирного тіста ліпимо акуратні плоскі кульки і викладаємо їх на лист з фольгою.

Крок 6. Відправляємо заготовки в розігріту до 180 ° духовку на 15-20 хвилин.

Крок 7. Сирники з сиру у духовці готові. Подавайте до столу!

М’яке сирне печиво в духовці

М’яке сирне печиво в духовці відрізняється особливою ніжністю та приємним помірно солодким смаком. Подавайте ласощі до сімейного чаювання або у свята. Для приготування такого продукту використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями. Ваші близькі не зможуть встояти!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Сир – 200 гр.
  • Борошно – 250 гр.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Цукор – 80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У глибоку миску викладаємо сир, два види цукру, яйце та сіль.

Крок 3. Добре розминаємо вміст вилкою до однорідності.

Крок 4. Додаємо сюди розм’якшене вершкове масло.

Крок 5. Ще раз добре все перемішуємо вилкою.

Крок 6. У сирну масу відправляємо борошно, що просіює, з розпушувачем.

Крок 7. Вимішуємо однорідну щільну грудку тіста.

Крок 8. Тісто ділимо на невеликі рівні кульки і кладемо їх на лист з пергаментом.

Крок 9. Злегка притискаємо заготовки рукою, надаючи їм плоску форму.

Крок 10. Випікаємо частування 25-30 хвилин за температури 180°.

Крок 11. Дістаємо заготовки з духовки і даємо трохи охолонути.

Крок 12. М’яке сирне печиво готове в духовці!

Королівська ватрушка з сиром

Королівська ватрушка з сиром – це неймовірно смачні ласощі для сімейного чаювання або свята, що тануть у роті. Для приготування такого апетитного десерту використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сир – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 75 гр.
  • Борошно кукурудзяне – 75 гр.
  • Олія вершкове – 40 гр.
  • Цукор – 3 ст.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо два види борошна. Додаємо сюди половину цукру, яєчні жовтки, розпушувач тіста та терте на тертці підморожене вершкове масло.

Крок 2. Добре вимішуємо вміст до утворення дрібної крихти.

Крок 3. У чаші блендера перемелюємо сир з яєчними білками і цукром, що залишився.

Крок 4. Збиваємо до утворення гладкої білої маси.

Крок 5. У форму для випікання викладаємо частину тіста з крихти.

Крок 6. Заливаємо шар сирної маси.

Крок 7. Засипаємо сирний шар крихтою, що залишилася.

Крок 8. Відправляємо частування в розігріту до 180 ° духовку. Готуємо 40-45 хвилин до повної готовності.

Крок 9. Королівська ватрушка із сиром готова. Можна подавати до столу!

Дріжджові булочки з сиром у духовці

Дріжджові булочки з сиром у духовці – це неймовірно пишне, повітряне та апетитне частування для всієї родини. Подавайте булочки до чаю або як яскраве солодке перекушування. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт із фотографіями.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 560 гр.
  • Молоко – 350мл.
  • Цукор – 100 гр.
  • Олія вершкове – 80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 год.
  • Дріжджі сухі – 8 грн.

Для начинки:

  • Сир – 400 гр.
  • Сметана – 2 ст.
  • Сир сирний – 75 гр.
  • Цукор – 40 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цедра лимонна – 5 гр.
  • Пудра цукрова – 3 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У тепле молоко відправляємо цукор та дріжджі. Перемішуємо.

Крок 3. Сюди ж відправляємо куряче яйце, перемішуємо і потім просіюємо борошно із сіллю. 10 г борошна залишаємо для розкочування тіста.

Крок 4. Перемішуємо вміст і викладаємо сюди розм’якшене вершкове масло. Замішуємо однорідне тісто і залишаємо його на 1:00 в теплому місці.

Крок 5. Для начинки збиваємо сир зі сметаною, сиром, цукром, цедрою лимона та яйцем.

Крок 6. Підготовлене тісто ділимо на дві частини та розкочуємо їх у прямокутні пластини.

Крок 7. На перший пласт викладаємо половину начинки. Також чинимо і з другим пластом тесту.

Крок 8. Заготівлі скручуємо в щільні рулетики та розрізаємо на рівні шматочки.

Крок 9. Перекладаємо заготовки на лист з пергаментом. Даємо постояти в теплому місці 30 хвилин і відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин.

Крок 10. Дріжджові булочки з сиром у духовці готові. Подавайте до столу!

Швидкий та смачний пиріг з сиром у духовці

Швидкий і смачний пиріг з сиром в духовці – це дуже смачні і ніжні ласощі для сімейного чаювання або свята. Для приготування такого повітряного частування використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Сир – 180 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 4 ст.
  • Цукор ванільний – 1/3 пачки.
  • Олія оливкова – 65 мл.
  • Розпушувач – 1 пачка.
  • Борошно – 1,5 ст.
  • Родзинки – 0,5 ст.
  • Вода – 0,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску розбиваємо два курячі яйця.

Крок 2. Збиваємо яйця близько однієї хвилини та всипаємо до них цукор. Продовжуємо збивати до однорідності.

Крок 3. Далі додаємо ванільний цукор і продовжуємо збивати.

Крок 4. Тепер вливаємо оливкову олію. Знову збиваємо блендером чи міксером.

Крок 5. Відправляємо сир сюди. Збиваємо до однорідності.

Крок 6. У підготовлену масу відправляємо розпушувач і ретельно перемішуємо.

Крок 7. Поступово просіюємо сюди муку|борошно| і вимішуємо однорідне тісто.

Крок 8. Родзинки попередньо заливаємо окропом на 5 хвилин, а потім обсушуємо його.

Крок 9. Злегка обвалюємо його в борошні та відправляємо тісто. Перемішуємо.

Крок 10. Підготовлену масу переливаємо у форму для випікання.

Крок 11. Випікаємо частування 45 хвилин за температури 190°.

Крок 12. Швидкий та смачний пиріг із сиром у духовці готовий. Подавайте ароматну випічку до столу!

Сирні рогалики в духовці

Сирні рогалики в духовці виходять неймовірно пишними, рум’яними та апетитними. Подавайте їх до сімейного чаювання або як солодке перекушування. Для приготування такого продукту використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями. Ваші близькі не зможуть встояти!

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Сир – 300 гр.
  • Олія вершкове – 150 гр.
  • Цукор – 100 гр. + на посипання.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Борошно – 300 грн.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість вершкового масла та ретельно розтираємо його з цукром.

Крок 2. Сюди ж відправляємо сир.

Крок 3. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 4. Всипаємо сюди борошно та розпушувач. Замішуємо однорідне тісто.

Крок 5. Тісто поділяємо на три рівні частини. Кожну розгортаємо в тонкий шар.

Крок 6. Посипаємо кола тесту невеликою кількістю цукру.

Крок 7. Кожне коло поділяємо на 12 трикутників.

Крок 8. Згортаємо трикутники у рогалики. Починаємо із широкого боку.

Крок 9. Далі кожну заготовку обвалюємо у цукрі.

Крок 10. Перекладаємо частування на лист і відправляємо в розігріту до 180° духовку на 20 хвилин.

Крок 11. Сирні рогалики у духовці готові. Скоріше спробуйте!

Смачний сирний кекс у духовці

Смачний сирний кекс у духовці виходить неймовірно пишним та соковитими. Таке ніжне за смаком та привабливе частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до філіжанки гарячого чаю, а для приготування використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сир – 250 гр.
  • Олія вершкове – 80 гр.
  • Сметана – 50 грн.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 200 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сода – ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі яйця збиваємо із двома видами цукру до утворення пишної білої маси.

Крок 2. Додаємо сюди розм’якшене вершкове масло та продовжуємо збивати вміст.

Крок 3. Викладаємо сир та сметану. Далі збиваємо на низькій швидкості.

Крок 4. Відправляємо в заготівлю борошно, соду та розпушувач. Вимішуємо лопаткою до зникнення грудочок.

Крок 5. Отриману сирну масу перекладаємо в силіконову форму для кексу.

Крок 6. Відправляємо частування розігріту до 170 ° духовку на 40-50 хвилин.

Крок 7. Смачний сирний кекс у духовці готовий. Подавайте до столу!

Булочки з сиром у духовці

Булочки з сиром у духовці виходять неймовірно пишними, повітряними та апетитними. Подавайте їх до чаю або як цікавий перекус. Для приготування такого продукту використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями. Порадуйте себе та близьких!

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 грн.
  • Кисло-молоко – 170 мл.
  • Оливкова олія – 50 мл.
  • Цукор – 1 ст.
  • Дріжджі сухі – 1 год.
  • Ванілін – 1 щіпка.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для начинки:

  • Сир – 300 гр
  • Цукор – 2 ст.
  • Яйце – 1 шт
  • Крохмаль – 1 ст.л.

Для заливання:

  • Сметана – 12 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. Кисле молоко перемішуємо з оливковою олією та цукром. Злегка підігріваємо до кімнатної температури.

Крок 2. Сюди відправляємо дріжджі та ванілін. Перемішуємо.

Крок 3. Слідом просіємо борошно з щіпкою солі. Робимо це поступово та замішуємо до утворення однорідної маси.

Крок 4. Замішуємо однорідне тісто, прикриваємо вологим рушником і прибираємо на 1 годину в тепле місце.

Крок 5. У цей час займемося начинкою сиру. З’єднуємо сир з цукром, яйцем та крохмалем. Добре все перемішуємо.

Крок 6. Тісто, що підійшло, розкочуємо в тонкий пласт.

Крок 7. Пласт тіста по всьому периметру обмазуємо заготовкою сиру.

Крок 8. Тісто з сиром згортаємо в щільний рулет, після чого поділяємо на частини.

Крок 9. Заготовки викладаємо розрізом вниз на лист з пергаментом.

Крок 10. Відправляємо в розігріту духовку до 180° на 30 хвилин.

Крок 11. Після випікання обмазуємо поверхню булочок сметаною і залишаємо на 10 хвилин у спокої без духовки.

Крок 12. Булочки з сиром у духовці готові. Подавайте до чаю!

Хачапурі з сиру в духовці

Хачапурі з сиру в духовці – це ніжне, ситне і неймовірно апетитне частування для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких мотивами яскравої грузинської кухні за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту з фотографіями. Встояти буде неможливо.

Час готування – 1 година

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Сир – 100 гр.
  • Сир сулугуні – 20 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно рисове – 65 гр.
  • Сіль – 3 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед відокремлюємо яєчний жовток від білка. Робимо це будь-яким зручним способом.

Крок 2. З’єднуємо сир, рисове борошно, яєчний білок та сіль.

Крок 3. З цих продуктів замішуємо щільне однорідне тісто.

Крок 4. З тіста формуємо акуратний човен і викладаємо його на лист з пергаментом. Відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 15 хвилин.

Крок 5. Натираємо сир на великій тертці.

Крок 6. Через 15 хвилин у човник відправляємо сир. Знову ставимо заготовку до духовки ще на 5 хвилин.

Крок 7. Далі в човник із сиром розбиваємо яєчний жовток. Заготівлю ставимо у духовку ще на 2 хвилини.

Крок 8. Хачапурі з сиру в духовці готове. Частуйтесь!