Покроковий рецепт приготування кукурудзяної каші з курагою
Кукурудзяна каша на молоці з курагою – смачне і апетитне блюдо. Кукурудзяна каша сама по собі дуже ароматна і поживна, а додавання сухофруктів робить її тільки краще! Діти особливо люблять таку кашу, адже вона дуже нагадує солодкий десерт!
Порції: 4
Час готування: 35 хв.
Склад:
- Кукурудзяна крупа – 150 гр.
- Молоко – 200 мл
- Вода – 300 мл
- Курага -10-12 шт.
- Цукор – за смаком
Процес приготування:
1. Кукурудзяну крупу добре промиваємо під теплою проточною водою.
2. Воду відправляємо закипати на плиту. Коли вода буде готова, засипаємо в неї крупу, розмішуємо і варимо 10 хв.
3. В цей час промиємо курагу і разрежем кожен шматочок на більш дрібні частини.
4. Додаємо курагу і цукор в кашу і заливаємо його молоком. Все добре перемішуємо. Вогонь краще зменшити і поставити найменший. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо кашу ще 15 хв.
Приємного апетиту!