Як варити кукурудзяну кашу на молоці – 10 рецептів з фото покроково

Рідка кукурудзяна каша на воді і молоці

Рідка кукурудзяна каша на воді та молоці – дуже апетитне і ситне блюдо. Вона ідеально підходить для маленьких дітей, а також буде корисна дорослим. Її приготування потребує часу і терпіння, а от процес – зовсім нескладний. Побалуйте себе і рідних вітамінним сніданком!

Порції: 2

Час готування: 35 хв.

Склад:

  • Крупа кукурудзяна – 100 гр.
  • Молоко – 200 гр.
  • Вода – 300 гр.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль – щіпка
  • масло – 25 гр.

Процес приготування:

1. Перш за все треба закип’ятити в каструлі воду. Потім засипаємо в неї промиту кукурудзяну крупу.

2. Перемішуємо все і варимо, поки каша трохи не загусне, а вся вода вбереться. І звичайно, не забуваємо, що кашу потрібно помішувати.

3. Тепер поступово додаємо в неї молоко, розмішуючи кашу, щоб не утворилося грудочок. Додаємо цукор і сіль. Вогонь краще зменшити, бо каша не розвариться і вийде смачніше. Продовжуємо варити ще 10 хв.

3. Наприкінці додамо в блюдо вершкове масло. Розмішуєм.

Приємного апетиту!