Як зварити смачну кукурудзяну кашу з гарбузом?
Каша кукурудзяна на воді з гарбузом — це дуже смачне, корисне і поживне блюдо. Додавання гарбуза в класичний рецепт надає йому особливий аромат і робить ще яскравіше і апетитніше. Спробуйте самі, і вам точно захочеться побалувати себе цим неймовірним ласощами знову!
Порції: 4
Час готування: 40 хв.
Інгредієнти:
- Кукурудзяна крупа – 1,5 склянки
- Гарбуз – 150 гр.
- Вода – 500 мл
- Цукор – 2 ч. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
1. Воду ставимо закипати в каструлі.
2. В цей час гарбуз очистимо від шкірки і наріжемо її невеликими кубиками розміром десь 1.5*1.5 див.
3. Коли вода закипіла, закидаємо в неї гарбуз. Варимо рівно 10 хв.
4. Тепер потрібно стовкти гарбуз. Це можна зробити просто ложкою прямо у воді.
5. Потім додамо ще 1,5 ст. води, знову чекаємо поки вона закипить і засипаємо промиту крупу. Варимо, поки вона не загусне 5-10 хв.
6. Після цього зменшуємо вогонь, додаємо цукор і масло. Розмішуємо. І варимо ще 10 хв. до абсолютної готовності.
Приємного апетиту!