Як варити кукурудзяну кашу на молоці – 10 рецептів з фото покроково

Як зварити смачну кукурудзяну кашу з гарбузом?

Каша кукурудзяна на воді з гарбузом — це дуже смачне, корисне і поживне блюдо. Додавання гарбуза в класичний рецепт надає йому особливий аромат і робить ще яскравіше і апетитніше. Спробуйте самі, і вам точно захочеться побалувати себе цим неймовірним ласощами знову!

Порції: 4

Час готування: 40 хв.

Інгредієнти:

  • Кукурудзяна крупа – 1,5 склянки
  • Гарбуз – 150 гр.
  • Вода – 500 мл
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Процес приготування:

1. Воду ставимо закипати в каструлі.

2. В цей час гарбуз очистимо від шкірки і наріжемо її невеликими кубиками розміром десь 1.5*1.5 див.

3. Коли вода закипіла, закидаємо в неї гарбуз. Варимо рівно 10 хв.

4. Тепер потрібно стовкти гарбуз. Це можна зробити просто ложкою прямо у воді.

5. Потім додамо ще 1,5 ст. води, знову чекаємо поки вона закипить і засипаємо промиту крупу. Варимо, поки вона не загусне 5-10 хв.

6. Після цього зменшуємо вогонь, додаємо цукор і масло. Розмішуємо. І варимо ще 10 хв. до абсолютної готовності.

Приємного апетиту!