Геркулесова каша на молоці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то геркулесова каша, зварена на молоці – прекрасний варіант корисного, смачного і поживного сніданку, який не створює тяжкість в шлунку і рятує від почуття голоду на довгі-довгі години, дозволяючи позбавитися від шкідливої звички – перекусів.

Як зварити геркулесову кашу на молоці в каструлі на плиті?

Приготувати ідеальну кашу з геркулесу дуже просто і швидко – достатньо купити хороші якісні пластівці і свіже молоко. Таке блюдо напевно сподобається всім членам вашої сім’ї.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Геркулес 1 склянка
  • Молоко коров’яче 2 склянки
  • Масло вершкове 50 гр.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка

Процес приготування:

  1. Геркулесову кашу на молоці приготувати дуже просто. У сотейник або каструлю засипаємо одну склянку пластівців.
  2. Додаємо сіль та цукровий пісок.
  3. Вміст каструлі заливаємо підігрітим молоком.
  4. Всі компоненти перемішуємо і ставимо на плиту. Готуємо 5-7 хвилин після закипання.
  5. У готову кашу кладемо шматочок вершкового масла і знову все розмішуємо.
  6. Розкладаємо по порційних тарілках і насолоджуємося. Приємного апетиту!