Солодка кукурудзяна каша на молоці з цукром
Кукурудзяна каша на молоці з цукром – дуже ситна і апетитне блюдо. Вона зовсім недавно з’явилася в європейській кухні, але вже набула слави самого корисного сніданку. Спробуйте приготувати традиційний рецепт кукурудзяної каші з цукром. Це справжня смакота!
Порції: 4
Час готування: 40 хв.
Інгредієнти:
- Кукурудзяна крупа – 1,5 склянки
- Молоко – 2 склянки
- Цукор – 1, 5 ст. л.
- Масло вершкове – за бажанням
Процес приготування:
1. Ретельно промиваємо кашу теплою водою. Перший раз можна промити в друшляку. А на другий, залити водою в тарілці і дати постояти, щоб все сміття сплив.
2. Закипятим 1 склянку молока. Додамо в кипляче молоко крупу і цукор. Перемішаємо. Варимо кашу 10 хв.
3. Додаємо в неї молоко, що залишилося. Зменшуємо вогонь до мінімального, розмішуємо.
4. Додаємо масло (за бажанням). Варимо кашу ще 15 хв.
5.За цей час крупа повністю розвариться. Не забуваємо періодично помішувати страва!
Приємного апетиту!