Поживна і ароматна кукурудзяно-пшоняна каша на молоці
Кукурудзяно-пшоняна каша на молоці – не просто смачне, але і неймовірно корисне блюдо. Ці дві крупи по праву вважаються самими вітамінними! А значить будь-яке блюдо з їх додаванням – прекрасний спосіб подбати про здоров’я своїх рідних! Та й смак у каші просто чудовий!
Порції: 4
Час готування: 30 хв.
Склад:
- Кукурудзяна крупа – 125 гр.
- Пшоно – 125 гр.
- Молоко – 500 мл
- Вода – 250 мл
- Цукор – за смаком
- Горіхи, сухофрукти – за бажанням
Процес приготування:
1. Крупу потрібно ретельно промити водою.
2. Ставимо каструлю на плиту і змішуємо в ній молоко і воду.
3. Доводимо масу до кипіння і засипаємо крупу і цукор. Вогонь краще поставити помірний або трохи нижче.
4. Продовжуємо варити кашу, постійно помішуючи протягом 20-25 хв.
5. На завершення можна додати горіхи або сухофрукти.
Приємного апетиту!