Як варити кукурудзяну кашу на молоці – 10 рецептів з фото покроково

Поживна і ароматна кукурудзяно-пшоняна каша на молоці

Кукурудзяно-пшоняна каша на молоці – не просто смачне, але і неймовірно корисне блюдо. Ці дві крупи по праву вважаються самими вітамінними! А значить будь-яке блюдо з їх додаванням – прекрасний спосіб подбати про здоров’я своїх рідних! Та й смак у каші просто чудовий!

Порції: 4

Час готування: 30 хв.

Склад:

  • Кукурудзяна крупа – 125 гр.
  • Пшоно – 125 гр.
  • Молоко – 500 мл
  • Вода – 250 мл
  • Цукор – за смаком
  • Горіхи, сухофрукти – за бажанням

Процес приготування:

1. Крупу потрібно ретельно промити водою.

2. Ставимо каструлю на плиту і змішуємо в ній молоко і воду.

3. Доводимо масу до кипіння і засипаємо крупу і цукор. Вогонь краще поставити помірний або трохи нижче.

4. Продовжуємо варити кашу, постійно помішуючи протягом 20-25 хв.

5. На завершення можна додати горіхи або сухофрукти.

Приємного апетиту!