Покроковий рецепт приготування гречки з цибулею і грибами
Гречка – це самий універсальний продукт, який може вам практично кожен день забезпечити різноманітну їжу. Гречана каша добре поєднується з багатьма продуктами. Її можна зробити солодкої і солоної. У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати гречку з грибами та цибулею.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
- Печериці – 300 гр.
- Крупа гречана – 1 склянка
- Цибуля – 150 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
- Масло вершкове – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. 1. Гречану крупу переберіть і промийте.
2. Кашу відваріть в підсоленій воді до готовності. Після цього додайте вершкове масло і добре перемішайте.
3. Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте до прозорості на олії.
4. Гриби наріжте кубиками, додайте їх на сковорідку до цибулі і продовжуйте готувати ще 5-7 хвилин. Додайте сіль і мелений перець за смаком.
5. Потім засмажку з цибулі і грибів викладіть в каструлю до гречаної каші, перемішайте.
6. Таке блюдо можна подати в якості основного або як гарнір.
Приємного апетиту!