Дуже простий рецепт яєчню з помідорами і кабачками
Любителям найбільш легких і простих у приготуванні сніданків настійно рекомендую приготувати яєчню з помідорами і кабачками. Блюдо виходить яскравим і поживним. Приготуйте обов’язково, і ваші близькі будуть в захваті.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Кабачки – 150 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Помідори – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Кріп – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Кабачки і помідори ретельно вимийте. Потім обсушити овочі. Після чого помідори наріжте часточками, попередньо видаливши плодоніжку, а кабачки наріжте кружечками завтовшки приблизно 1 сантиметр.
3. Кріп ретельно промийте під водою, струсіть від зайвої вологи, а потім подрібніть ножем. Необхідну кількість курячих яєць розбийте в глибоку ємність, посоліть і додайте подрібнений кріп.
4. Скориставшись вінчиком або виделкою, гарненько перемішайте яєчну масу до однорідної консистенції.
5. Сковороду з товстим дном, поставте на помірний вогонь, змастіть її невеликою кількістю рослинної олії, а потім викладіть кружечки нарізаного кабачка.
6. Обсмажте кабачки з двох сторін до рум’яної скоринки.
7. Потім викладіть на сковороду помідори.
8. Після чого залийте підготовленої яєчною масою. Поперчіть за смаком. Готуйте яєчню під кришкою приблизно 5 хвилин.
9. Приготовану яєчню з помідорами і кабачками подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся незабутнім сніданком!