Насичений смак, яскравий колір, різноманітність овочів – ось, що робить юшку з форелі не просто рибним супом, а вишуканим рибним супом, який можна сміливо готувати до приходу гостей і у вас точно вийде всіх здивувати і смачно нагодувати. Поспішайте вибирати той самий рецепт!
Класичний рецепт юшки з форелі в домашніх умовах
Якщо ви налаштувалися приготувати юшку вперше, вам варто почати саме з класичного рецепту. У процесі приготування точно не виникне складнощів, а легка і смачна юшка порадує своїм результатом.
Інгредієнти на
4 порц.
- Форель 1 шт.
- Заморожена суміш овочів 1 пачка
- Сіль за смаком
- Перець чорний горошок за смаком
- Лавровий лист 4 шт.
- Зелень за смаком
Процес приготування:
- Як зварити смачну юшку з форелі за класичним рецептом в домашніх умовах? Цільну форель промиваємо, трохи просушуємо і ділимо на шматочки. Рибу відправляємо варитися у теплу воду. Після закипання знімаємо пінку і солимо бульйон.
- Суміш з готових овочів дістаємо з морозильної камери заздалегідь, щоб вона встигла розморозитися, після чого добре промиваємо в холодній воді. За бажанням можна використовувати будь-які інші овочі.
- Після того як шматочки риби зварилися, ми їх витягуємо, а бульйон проціджуємо через сито і знову ставимо на вогонь.
- Коли м’ясо риби охололо, знімаємо його з кісток.
- У чистий проціджений бульйон опускаємо рибу, перець і варимо пару хвилин.
- За цей час додаємо в каструлю з рибним бульйоном овочі і варимо протягом 15-20 хвилин до повної готовності всіх інгредієнтів.
- За 10 хвилин до вимкнення вогню додаємо подрібнену зелень на ваш смак. Даємо 5 хвилин настоятися і подаємо до столу.

Приємного апетиту!