Юшка з форелі – 10 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Швидкий і легкий рецепт домашньої юшки з форелі з картоплею

Насичений смак, яскравий колір, різноманітність овочів – ось, що робить юшку з форелі не просто рибним супом, а вишуканим рибним супом, який можна сміливо готувати до приходу гостей і у вас точно вийде всіх здивувати і смачно нагодувати.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 35 хв.

Порцій – 4-6.

Склад:

  • Форель – 300 гр.
  • Морква – 1шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Горошок зелений – 150 гр.
  • Спеції для риби – на смак.

Процес приготування:

1. Рибу розбираємо на кілька частин, видаляємо всі кістки і нарізаємо на дрібні кубики. Для посилення смаку та аромату використовуємо спеції, призначені для риби, вони не перекриють натуральний смак.

2. Картоплю очищаємо і нарізаємо на брусочки.

3. Моркву можна натерти на крупній тертці або нарізати тонкою соломкою. Так вона збереже свій яскраво-виражений морквяний смак.

4. Очищений цибулю нарізаємо на півкільця.

5. Обов’язково для супу треба нарубати трохи свіжої зелені. Підійде будь-яка.

6. У каструлю з теплою водою опускаємо відразу всі подрібнені овочі, солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.

7. Коли картопля довариться до стану напівготовності, додаємо в суп ароматну рибу. Варимо хвилин п’ять і переходимо до наступного кроку.

8. Висипаємо в юшку трохи консервованого горошку, заздалегідь обсушивши його.

9. У завершенні додаємо в каструлю подрібнену зелень. Вуха практично готова. Пробуємо бульйон, за необхідності додаємо сіль. Під закритою кришкою варимо кілька хвилин, після чого даємо настоятися.

10. Переваги цього супу в тому, що його можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Приємного вам апетиту!