Швидкий і легкий рецепт домашньої юшки з форелі з картоплею
Насичений смак, яскравий колір, різноманітність овочів – ось, що робить юшку з форелі не просто рибним супом, а вишуканим рибним супом, який можна сміливо готувати до приходу гостей і у вас точно вийде всіх здивувати і смачно нагодувати.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 35 хв.
Порцій – 4-6.
Склад:
- Форель – 300 гр.
- Морква – 1шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Горошок зелений – 150 гр.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
1. Рибу розбираємо на кілька частин, видаляємо всі кістки і нарізаємо на дрібні кубики. Для посилення смаку та аромату використовуємо спеції, призначені для риби, вони не перекриють натуральний смак.
2. Картоплю очищаємо і нарізаємо на брусочки.
3. Моркву можна натерти на крупній тертці або нарізати тонкою соломкою. Так вона збереже свій яскраво-виражений морквяний смак.
4. Очищений цибулю нарізаємо на півкільця.
5. Обов’язково для супу треба нарубати трохи свіжої зелені. Підійде будь-яка.
6. У каструлю з теплою водою опускаємо відразу всі подрібнені овочі, солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
7. Коли картопля довариться до стану напівготовності, додаємо в суп ароматну рибу. Варимо хвилин п’ять і переходимо до наступного кроку.
8. Висипаємо в юшку трохи консервованого горошку, заздалегідь обсушивши його.
9. У завершенні додаємо в каструлю подрібнену зелень. Вуха практично готова. Пробуємо бульйон, за необхідності додаємо сіль. Під закритою кришкою варимо кілька хвилин, після чого даємо настоятися.
10. Переваги цього супу в тому, що його можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Приємного вам апетиту!