Як зварити дуже смачну і наваристу юшку з горбуші з яйцем?
Юшка повинна бути не тільки смачною за умовчанням, але і максимально корисною для організму. З додаванням яйця в супі збільшиться кількість білка і корисних мікроелементів, до того ж злегка зміниться текстура, ставши більш гладкою і приємною.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій -6.
Склад:
- Горбуша – 700 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Яйце куряче – 2 шт.
- Перець чорний горошок – 4 шт.
- Зелень – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Перець болгарський – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Свіжу горбушу повністю промиваємо як зовні, так і зсередини. Заливаємо водою і ставимо варитися на середньому вогні, додаємо стебло і гілочки зелені, також у процесі солимо, перчимо рибний бульйон.
2. З бульйону відварну рибу виловлюємо і відокремлюємо від кісток і хребта. Бульйон разом з тим проціджуємо і знову відправляємо на вогонь. Починаємо заповнювати каструлю овочами. Картоплю традиційно нарізаємо кубиками і варимо закипающем бульйоні протягом 15 хвилин.
3. Поки підготуємо інші інгредієнти. Зручним вам способом подрібнюємо моркву, перець і цибулю. Через 10-15 хвилин варіння картоплі також додаємо до бульйону.
4. Віночком збиваємо яйця і ближче до кінця варіння поступово втручається в бульйон.
5. І в самому завершенні подрібнену рибу опускаємо в каструлю з овочами, тримаємо на вогні протягом двох хвилин, після чого залишаємо, щоб суп настоювався.
6. Подаємо до столу в теплому вигляді зі свіжим хлібом, за бажанням прикрасивши зеленню.
Приємного вам апетиту!