Заварне тісто для пельменів на окропі – 6 рецептів в домашніх умовах з яйцем, олією з покроковими фото

Заварне пельменний тісто в хлібопічці

Процес підготовки домашнього заварного тіста для приготування пельменів, равіолі або вареників, досить трудомісткі, однак, якщо у вас є хлібопічка, то процес значно спрощується. Господині необхідно лише всипати потрібну кількість компонентів і запустити агрегат, все інше техніка зробить самостійно!

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Вода – 250 мл
  • Борошно – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь готуємо і відміряє потрібну кількість компонентів за допомогою кухонних грамових ваг, борошно просіваємо.

Крок 2. У невеликій каструльці об’єднуємо яйце, сіль, 2 столові ложки борошна і воду – перемішуємо до однорідної консистенції і відправляємо на повільне полум’я.

Крок 3. Не перестаючи розмішувати інгредієнти віночком, доводимо масу до загусання, при цьому, не даючи закипіти.

Крок 4. У форму для замісу пересипаємо борошно і вливаємо гарячу суміш.

Крок 5. Вставляємо чашу в корпус агрегату і встановлюємо програму для замісу тесту.

Крок 6. Як правило, час встановлюється автоматично, у відповідності з вибраною програмою і складає 20 хвилин.

Крок 7. Після звукового сигналу виймаємо м’яке, податливе тісто з чаші і починаємо творити. Приємного апетиту!