Заварне пельменний тісто в хлібопічці
Процес підготовки домашнього заварного тіста для приготування пельменів, равіолі або вареників, досить трудомісткі, однак, якщо у вас є хлібопічка, то процес значно спрощується. Господині необхідно лише всипати потрібну кількість компонентів і запустити агрегат, все інше техніка зробить самостійно!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Вода – 250 мл
- Борошно – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь готуємо і відміряє потрібну кількість компонентів за допомогою кухонних грамових ваг, борошно просіваємо.
Крок 2. У невеликій каструльці об’єднуємо яйце, сіль, 2 столові ложки борошна і воду – перемішуємо до однорідної консистенції і відправляємо на повільне полум’я.
Крок 3. Не перестаючи розмішувати інгредієнти віночком, доводимо масу до загусання, при цьому, не даючи закипіти.
Крок 4. У форму для замісу пересипаємо борошно і вливаємо гарячу суміш.
Крок 5. Вставляємо чашу в корпус агрегату і встановлюємо програму для замісу тесту.
Крок 6. Як правило, час встановлюється автоматично, у відповідності з вибраною програмою і складає 20 хвилин.
Крок 7. Після звукового сигналу виймаємо м’яке, податливе тісто з чаші і починаємо творити. Приємного апетиту!