Заварний крем для торта – це в міру солодкий, ніжний і густий продукт. З його допомогою ваші десерти вийдуть ще більш яскравими і апетитними. Для приготування апетитного заварного крему в домашніх умовах використовуйте перевірені кулінарні ідеї з покроковим описом процесу. Порадуйте близьких яскравими тортами своїми руками.
Класичний рецепт заварного крему для торта
Заварний крем часто використовують для таких популярних тортів як медовик і наполеон. Приготуйте ласощі за класичним рецептом і зробіть ваше домашнє частування бездоганним.
Інгредієнти на
1 кг.
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко коров’яче 2 склянки
- Борошно 3 ст. л.
- Цукор-пісок 150 гр.
- Масло вершкове 100 гр.
- Ванілін 1 щіпка
Процес приготування:
- Як приготувати смачний заварний крем для торта за класичним рецептом? У каструлі змішуємо борошно, цукор і ванілін. Розбиваємо до них яйця і починаємо розтирати вміст.
- Поступово вливаємо в суміш молоко і збиваємо.
- Ставимо каструлю на слабкий вогонь. Готуємо до появи перших ознак закипання і знімаємо з плити. В процесі постійно збиваємо.
- Злегка розтоплене вершкове масло викладаємо в гарячу суміш. Продовжуємо збивати вже трохи загуслу масу.
- Закриваємо каструлю харчовою плівкою і залишаємо остигати на 40-60 хвилин.
- Після того, як крем охолоне до кімнатної температури, його можна використовувати в кондитерських цілях. Готово!
