Жимолость, протерта блендером без варіння
Жимолость, протерта блендером без варіння з цукром, виходить цікавою за смаком і дуже ароматною. Така заготівля точно різноманітить ваше меню. Для приготування продукту на тривале зберігання у погребі, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 3 л.
Інгредієнти:
- Жимолость – 2,4 кг
- Цукор – 700 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти і занурювальний блендер. Ягоди перебираємо і промиваємо під водою.
Крок 2. Перебираємо ягоди, очищають їх від забруднень і добре промиваємо під водою в друшляку.
Крок 3. Промиті ягоди зважуємо. Також відміряємо потрібну кількість цукру.
Крок 4. Ягоди кладемо в глибоку посуд і подрібнюємо їх блендером до однорідної консистенції.
Крок 5. Доповнюємо заготівлю цукром. Знову збиваємо все блендером пару хвилин.
Крок 6. Розливаємо заготовку з пластикових контейнерів, які далі закриваємо кришками.
Крок 7. Жимолость, протерта блендером без варіння з цукром готова. Зберігайте її в морозильній камері.