Жимолость, протерта з цукром без варіння на зиму – 3 рецепти з покроковими фото

Жимолость, протерта блендером без варіння

Жимолость, протерта блендером без варіння з цукром, виходить цікавою за смаком і дуже ароматною. Така заготівля точно різноманітить ваше меню. Для приготування продукту на тривале зберігання у погребі, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 3 л.

Інгредієнти:

  • Жимолость – 2,4 кг
  • Цукор – 700 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти і занурювальний блендер. Ягоди перебираємо і промиваємо під водою.

Крок 2. Перебираємо ягоди, очищають їх від забруднень і добре промиваємо під водою в друшляку.

Крок 3. Промиті ягоди зважуємо. Також відміряємо потрібну кількість цукру.

Крок 4. Ягоди кладемо в глибоку посуд і подрібнюємо їх блендером до однорідної консистенції.

Крок 5. Доповнюємо заготівлю цукром. Знову збиваємо все блендером пару хвилин.

Крок 6. Розливаємо заготовку з пластикових контейнерів, які далі закриваємо кришками.

Крок 7. Жимолость, протерта блендером без варіння з цукром готова. Зберігайте її в морозильній камері.