Аджика з помідорами, болгарським і гострим перцем на зиму
Аджика з помідорами, болгарським і гострим перцем на зиму – це пікантна закуска, яка з легкістю різноманітить ваш звичний раціон і привнесе в щоденне меню щось зовсім нове і неймовірно смачне. І якщо раніше ви ніколи не заготовляли овочі таким способом, то обов’язково спробуйте!
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 10.
Склад:
- Помідори – 500 гр.
- Перець болгарський червоний – 250 гр.
- Часник – 40-50 гр.
- Перець гострий – 1-2 шт.
- Сіль – ½ ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1,5 ст. л.
- Кінза – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Розрізаємо томати на 4 частини і вичищаємо насіння, аналогічно поступаємо з болгарським і гострим перцем. Знімаємо з лушпиння часнику.
Крок 2. Ретельно промиваємо кінзу і стряхиваем зайву вологу, дрібно шаткуємо.
Крок 3. Солодкий і гострий перець, помідори і часник перетворюємо в однорідну масу в чаші блендера.
Крок 4. Присмачую складу зеленню, сіллю, цукром і оцтом – заважаємо.
Крок 5. Викладаємо ароматний продукт у стерильну банку і закриваємо кришкою, переміщаємо в холодильник. Приємного апетиту!