Аранчини з фаршем
Аранчини з фаршем – це неймовірно смачне і привабливу страву для вашого домашнього або святкового столу. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Рис – 300 гр.
 - Яйце – 1 шт.
 - Сир – 50 гр.
 - Куркума – 0,5 ч. л.
 - Сіль – за смаком.
 
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 250 гр.
 - Сир – 100 гр.
 - Паста томатна – 2 ст. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Для панірування:
- Яйце – 2 шт.
 - Сухарі панірувальні – 0,5 склянки
 - Масло рослинне – 0,5 л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Рис відварюємо в 800 мл води, додаємо сіль і куркуму. Варимо до повної готовності.
Крок 2. Доповнюємо остиглий рис курячим яйцем і тертим сиром. Ретельно вимішуємо до отримання однорідної кашки.
Крок 3. Викладаємо м’ясний фарш в попередньо розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до готовності.
Крок 4. Солимо, перчимо продукт і доповнюємо томатною пастою.
Крок 5. Гарненько перемішуємо і готуємо близько 5-10 хвилин.
Крок 6. Сир ріжемо на великі акуратні кубики.
Крок 7. Мокрими руками формуємо коржик з рисового тесту. По центру кладемо трохи фаршу і кубик сиру.
Крок 8. Формуємо з заготівлі акуратний кульку.
Крок 9. Збовтуємо виделкою курячі яйця і занурюємо в них сформовані кульки.
Крок 10. Далі обвалюємо заготовки в панірувальних сухарях.
Крок 11. Викладаємо їх в сковороду з великою кількістю рослинного масла.
Крок 12. Обсмажуємо до золотавої скоринки з усіх боків. Потім кульки можна викласти на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир.
Крок 13. Аранчини з фаршем готові. Пригощайтеся!












