Рагу з баклажанів з м’ясом і овочами в мультиварці
Яскраве за смаком рагу можна приготувати з м’ясом, баклажанами та іншими овочами. Виконати кулінарну ідею можна в мультиварці. Це серйозно заощадить ваш час і сили.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій — 4
Склад:
- Свинина — 300 гр.
- Баклажани — 1 шт.
- Помідори — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Сіль — за смаком.
- Спеції — за смаком.
- Вода — 100 мл
- Масло рослинне — 30 мл
Процес приготування:
1. Свинину ріжемо кубиками середнього розміру. Посипаємо шматочки спеціями за смаком.
2. Слідом підготуємо овочі. Промиваємо їх і розбираємо для вас способом. Моркву можна натерти.
3. У чашу мультиварки вливаємо олію і відправляємо м’ясо. Готуємо його в режимі для смаження.
4. Доповнюємо продукт ріпчастою цибулею і баклажаном.
5. Далі кладемо моркву. Солимо вміст і доповнюємо спеціями.
6. Закриваємо шари помідорами, вливаємо трохи води і включаємо режим «гасіння» на 40 хвилин.
7. Через деякий час апетитне рагу буде повністю готове. Розкладайте страву по тарілках і подавайте до столу!