Баклажани з мясом – 10 рецептів овочевого рагу в духовці з картоплею, кабачками, помідорами, перцем

Рагу з баклажанів з м’ясом і овочами в мультиварці

Яскраве за смаком рагу можна приготувати з м’ясом, баклажанами та іншими овочами. Виконати кулінарну ідею можна в мультиварці. Це серйозно заощадить ваш час і сили.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій — 4

Склад:

  • Свинина — 300 гр.
  • Баклажани — 1 шт.
  • Помідори — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Сіль — за смаком.
  • Спеції — за смаком.
  • Вода — 100 мл
  • Масло рослинне — 30 мл

Процес приготування:

1. Свинину ріжемо кубиками середнього розміру. Посипаємо шматочки спеціями за смаком.

2. Слідом підготуємо овочі. Промиваємо їх і розбираємо для вас способом. Моркву можна натерти.

3. У чашу мультиварки вливаємо олію і відправляємо м’ясо. Готуємо його в режимі для смаження.

4. Доповнюємо продукт ріпчастою цибулею і баклажаном.

5. Далі кладемо моркву. Солимо вміст і доповнюємо спеціями.

6. Закриваємо шари помідорами, вливаємо трохи води і включаємо режим «гасіння» на 40 хвилин.

7. Через деякий час апетитне рагу буде повністю готове. Розкладайте страву по тарілках і подавайте до столу!