Бефстроганів класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Бефстроганів із яловичини зі сметаною

Бефстроганів із яловичини зі сметаною порадує вас ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Відмінне рішення для вашого домашнього обіду чи вечері. Приготувати частування зможе кожен. Використовуйте для цього перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,3 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 150 грн.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Борошно – 1 ст.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Чебрець – 1 гілка.
  • Лист лавровий – за смаком.

Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину ріжемо тонкою соломкою поперек волокон.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди м’ясо.

Крок 3. Обсмажуємо продукт до рум’янцю та вливаємо сюди трохи окропу.

Крок 4. Тонкими півкільцями ріжемо цибулю і викладаємо її до м’яса. Смажимо до м’якості овочів.

Крок 5. Вливаємо ще окріп і томимо частування близько однієї години.

Крок 6. Додаємо сметану та борошно. Добре все перемішуємо та готуємо на повільному вогні до м’якості м’яса.

Крок 7. За 5 хвилин до готовності додаємо сіль, спеції, подрібнений часник та чебрець.

Крок 8. Бефстроганів із яловичини зі сметаною готовий. Подавайте до столу із гарніром!