Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Як приготувати смачний бешбармак з яловичини з локшиною?

Домашній бешбармак з яловичини з локшиною – ідеальне рішення для великого сімейного обіду. Гаряче блюдо порадує своїми поживними властивостями і яскравим ароматом.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Бульйон м’ясний – 2 склянки

Для локшини:

  • Борошно – 4 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Вода – 200 мл

Процес приготування:

1. Щільне тісто для локшини ліпимо з борошна, води і яєць. Яловичину ріжемо на тонкі смуги, ріпчаста цибулю – півкільцями.

2. Розігріваємо сковороду і підрум’янюємо в ній шматочки яловичини і цибулю. Додаємо сіль, чорний мелений перець і лаврове листя.

3. Вливаємо в піджарку готовий бульйон і додаємо томатну пасту. Розмішуємо вміст і тушкуємо на слабкому вогні 20-30 хвилин.

4. Повертаємося до тесту. Розкачуємо його в тонкий шар. Даємо трохи підсушитися.

5. Шар тесту розрізаємо на рівні тонкі смуги.

6. Відварюємо домашню локшину до готовності в підсоленій воді. Розкладаємо продукт по порційних тарілках.

7. На готову локшину викладаємо яловичину. Блюдо готове, можна подавати до столу!