Як приготувати смачний бешбармак з яловичини з локшиною?
Домашній бешбармак з яловичини з локшиною – ідеальне рішення для великого сімейного обіду. Гаряче блюдо порадує своїми поживними властивостями і яскравим ароматом.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Бульйон м’ясний – 2 склянки
Для локшини:
- Борошно – 4 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Вода – 200 мл
Процес приготування:
1. Щільне тісто для локшини ліпимо з борошна, води і яєць. Яловичину ріжемо на тонкі смуги, ріпчаста цибулю – півкільцями.
2. Розігріваємо сковороду і підрум’янюємо в ній шматочки яловичини і цибулю. Додаємо сіль, чорний мелений перець і лаврове листя.
3. Вливаємо в піджарку готовий бульйон і додаємо томатну пасту. Розмішуємо вміст і тушкуємо на слабкому вогні 20-30 хвилин.
4. Повертаємося до тесту. Розкачуємо його в тонкий шар. Даємо трохи підсушитися.
5. Шар тесту розрізаємо на рівні тонкі смуги.
6. Відварюємо домашню локшину до готовності в підсоленій воді. Розкладаємо продукт по порційних тарілках.
7. На готову локшину викладаємо яловичину. Блюдо готове, можна подавати до столу!