Як приготувати бешбармак з свинини в домашніх умовах?
Домашній бешбармак можна приготувати за цікавим рецептом зі свининою. Готове блюдо стане яскравим доповненням до обіднього столу. Порадуйте близьких живильним частуванням.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Локшина для бешбармака – 500 гр.
- Свинина – 500 гр.
- Суміш заморожена овочева – 300 гр.
- Квасоля консервована – 1 банку.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Розморожену свинину розбираємо на невеликі шматочки, посипаємо їх сіллю і спеціями. Розмішуємо.
2. Поки м’ясо маринується, відварюємо локшину в підсоленій воді до готовності.
3. Далі продукт відкидаємо на друшляк і викладаємо на тарілку.
4. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо в ньому шматочки м’яса зі спеціями до рум’янцю.
5. Додаємо в м’ясо суміш заморожених овочів і консервовану квасолю.
6. Розмішуємо вміст і тушкуємо близько 10-15 хвилин.
7. До піджарки викладаємо готову локшину. Акуратно розмішуємо страву.
8. Розподіляємо бешбармак зі свининою по порційних тарілках, доповнюємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!