Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Як приготувати бешбармак з свинини в домашніх умовах?

Домашній бешбармак можна приготувати за цікавим рецептом зі свининою. Готове блюдо стане яскравим доповненням до обіднього столу. Порадуйте близьких живильним частуванням.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Локшина для бешбармака – 500 гр.
  • Свинина – 500 гр.
  • Суміш заморожена овочева – 300 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банку.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Розморожену свинину розбираємо на невеликі шматочки, посипаємо їх сіллю і спеціями. Розмішуємо.

2. Поки м’ясо маринується, відварюємо локшину в підсоленій воді до готовності.

3. Далі продукт відкидаємо на друшляк і викладаємо на тарілку.

4. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо в ньому шматочки м’яса зі спеціями до рум’янцю.

5. Додаємо в м’ясо суміш заморожених овочів і консервовану квасолю.

6. Розмішуємо вміст і тушкуємо близько 10-15 хвилин.

7. До піджарки викладаємо готову локшину. Акуратно розмішуємо страву.

8. Розподіляємо бешбармак зі свининою по порційних тарілках, доповнюємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!