Справжній бешбармак з баранини за класичним рецептом
Традиційний бешбармак часто готують з апетитною баранини. Наваристий м’ясний бульйон зробить блюдо ароматним і насиченим смаком. Подавайте до домашнього обіду або вечері.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Баранина – 1 кг
- Локшина для бешбармака – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Баранину розрізаємо на шматки і відварюємо у воді з сіллю і горошинами чорного перцю. Після продукт остуджуємо, бульйон залишаємо на плиті.
2. Очищаємо цибулини і розділяємо їх на тонкі півкільця. Відварюємо пару хвилин в бульйоні.
3. Охолоджену баранину подрібнюємо, обережно відокремлюючи м’ясо від кістки.
4. У бульйоні варимо локшину. Після чого проціджуємо наваристу рідину і виливаємо в глибоку тарілку, доповнивши подрібненою зеленню.
5. Локшину з бараниною розкладаємо по тарілкою. Доповнюємо цибулею і невеликою кількістю бульйону з зеленню. Готово, можна подавати до столу!