Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Справжній бешбармак з баранини за класичним рецептом

Традиційний бешбармак часто готують з апетитною баранини. Наваристий м’ясний бульйон зробить блюдо ароматним і насиченим смаком. Подавайте до домашнього обіду або вечері.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Баранина – 1 кг
  • Локшина для бешбармака – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Баранину розрізаємо на шматки і відварюємо у воді з сіллю і горошинами чорного перцю. Після продукт остуджуємо, бульйон залишаємо на плиті.

2. Очищаємо цибулини і розділяємо їх на тонкі півкільця. Відварюємо пару хвилин в бульйоні.

3. Охолоджену баранину подрібнюємо, обережно відокремлюючи м’ясо від кістки.

4. У бульйоні варимо локшину. Після чого проціджуємо наваристу рідину і виливаємо в глибоку тарілку, доповнивши подрібненою зеленню.

5. Локшину з бараниною розкладаємо по тарілкою. Доповнюємо цибулею і невеликою кількістю бульйону з зеленню. Готово, можна подавати до столу!