Як правильно приготувати бешбармак з конини по-казахськи?
Традиційний казахська бешбармак можна приготувати з конини. Страва порадує оригінальним смаком і поживними властивостями. Подавайте його до великого сімейного обіду.
Час готування: 4 години
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Конина – 1,5 кг
- Локшина для бешбармака – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Цибуля червоний – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Для приготування використовуємо молоду і повністю розморожену конину.
2. Ретельно промиваємо м’ясо і відварюємо її в підсоленій воді. Готуємо на повільному вогні 3-4 години. Можна додати трохи горошин чорного перцю.
3. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо його тонкими кільцями.
4. Також чинимо і з червоним цибулею.
5. Інгредієнти з’єднуємо в загальній посуді, посипаємо їх меленим перцем і заливаємо невеликою кількістю гарячого бульйону. Розмішуємо і наполягаємо близько 10 хвилин.
6. Готову конину розрізаємо на невеликі шматочки. Можна посолити за смаком і полити гарячою рідиною, щоб продукт не встиг висохнути.
7. В бульйоні, що залишився до готовності варимо локшину.
8. Формуємо блюдо для подачі. Розкладаємо локшину по тарілках, доповнюємо м’ясом, цибулею і подаємо до столу. Приємного апетиту!