Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Як правильно приготувати бешбармак з конини по-казахськи?

Традиційний казахська бешбармак можна приготувати з конини. Страва порадує оригінальним смаком і поживними властивостями. Подавайте його до великого сімейного обіду.

Час готування: 4 години

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Конина – 1,5 кг
  • Локшина для бешбармака – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Цибуля червоний – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Для приготування використовуємо молоду і повністю розморожену конину.

2. Ретельно промиваємо м’ясо і відварюємо її в підсоленій воді. Готуємо на повільному вогні 3-4 години. Можна додати трохи горошин чорного перцю.

3. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо його тонкими кільцями.

4. Також чинимо і з червоним цибулею.

5. Інгредієнти з’єднуємо в загальній посуді, посипаємо їх меленим перцем і заливаємо невеликою кількістю гарячого бульйону. Розмішуємо і наполягаємо близько 10 хвилин.

6. Готову конину розрізаємо на невеликі шматочки. Можна посолити за смаком і полити гарячою рідиною, щоб продукт не встиг висохнути.

7. В бульйоні, що залишився до готовності варимо локшину.

8. Формуємо блюдо для подачі. Розкладаємо локшину по тарілках, доповнюємо м’ясом, цибулею і подаємо до столу. Приємного апетиту!