Дуже смачний рецепт бешбармака з качки
Ніжний і поживний бешбармак виходить з качки. Ситне блюдо урізноманітнює звичне обіднє меню. Можна готувати частування і з нагоди свят. Оцініть простий рецепт!
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Качка – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 100 мл
Для локшини:
- Борошно – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 100 мл
- Масло рослинне – 30 мл
- Петрушка – 1 пучок.
Процес приготування:
1. М’ясо качки поділяємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у розігріту з рослинною олією сковороду. Смажимо 5-7 хвилин.
2. Додаємо до м’яса терту моркву і подрібнену цибулю. Посипаємо вміст сіллю, розмішуємо і готуємо ще 5 хвилин.
3. Заливаємо продукти водою і тушкуємо на слабкому вогні близько 40 хвилин.
4. В цей час займемося тестом для локшини. Куряче яйце збиваємо до утворення пишної піни.
5. До яйцю просіваємо борошно і вливаємо воду. Починаємо розмішувати.
6. Вимішуємо тісто руками до стану щільного однорідного кома.
7. Розкочуємо качалкою борошняний продукт тонкий шар. Даємо йому трохи підсохнути.
8. Далі шар тіста обмазуємо рослинним маслом.
9. Посипаємо продукт подрібненою петрушкою.
10. Скручуємо заготівлю тонкий рулет.
11. Рулет нарізаємо на невеликі шматочки товщиною три сантиметри.
12. Локшину з зеленню опускаємо в сковороду з м’ясом.
13. Готуємо страву, поки шматочки тесту не будуть повністю готові.
14. Прибираємо заготовку з плити і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!