Безалкогольний глінтвейн – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Глінтвейн з гранатового соку

Глінтвейн з гранатового соку порадує дивовижним ароматом і смаком. Ідеальне рішення в холодну погоду і для зимових свят. Приготувати зігріваючий безалкогольний напій ви можете з нашого перевіреного рецепту з покроковим описом процесу.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сік гранатовий – 1 л
  • Яблуко – 1 шт.
  • Ананас – 50 гр.
  • Мандарин – 1 шт.
  • Кориця – 1 паличка.
  • Перець духмяний горошок – за смаком.
  • Гвоздика – за смаком.
  • Мед – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо вказану кількість гранатового соку. Вливаємо в каструлю або сотейник.

Крок 2. Яблуко промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 3. Промиваємо апельсин. Його розбираємо точно так само. Видаляємо кісточки, шкірку залишаємо.

Крок 4. Дрібно нарізаємо ананас. Викладаємо його в тарілку з іншими фруктами.

Крок 5. Відміряємо прянощі за списком.

Крок 6. Викладаємо фрукти в гранатовий сік разом зі спеціями. Доводимо до кипіння, додаємо мед, перемішуємо і знімаємо з плити.

Крок 7. Глінтвейн з гранатового соку готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!