Фраппе – 6 смачних рецептів приготування кави з покроковими фото

Фраппе – це міцний кавовий напій, який прийнято подавати в холодному вигляді. Особливо він актуальний в жарких країнах або в теплу погоду. Приготувати фраппе в домашніх умовах можна різними способами. Для цього використовуйте кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фото і детальним описом процесу.

Фраппе — класичний рецепт в домашніх умовах

Фраппе – класичний рецепт в домашніх умовах, який точно вам варто взяти на замітку. Такий напій порадує фортецею, цікавим смаком і бадьорим ароматом. Ідеально для літньої погоди. Для простого і швидкого приготування використовуйте нашу кулінарну ідею.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Кава розчинна 1 ч. л.
  • Молоко коров’яче 100 мл
  • Лід за смаком
  • Цукор-пісок-1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.
  2. В чашу блендера висипаємо вказану кількість розчинної кави і цукру.
  3. Заливаємо сухі продукти зовсім невеликою кількістю молока.
  4. Збиваємо вміст до утворення густої піни. Для цього збиваємо близько двох хвилин на великій швидкості.
  5. Заливаємо заготівлю рештою молоком. Воно повинно бути холодним.
  6. Знову все збиваємо кілька хвилин.
  7. У склянку для подачі викладаємо кубики льоду. Заливаємо їх холодним кави з густою пінкою.
  8. Фраппе за класичним рецептом в домашніх умовах готовий. Пробуйте підбадьорливий холодний напій.