Домашній безалкогольний глінтвейн з імбиром
Домашній безалкогольний глінтвейн з імбиром відрізняється насиченим смаком і яскравим ароматом. Особливо зігріваючий напій актуальне в прохолодну погоду. Для приготування такого глінтвейну використовуйте перевірений рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Чай каркаде – 2 ст. л.
- Вода – 1 л
- Імбир – 4 скибочки.
- Кориця – 1 паличка.
- Кардамон – 4 бутона.
- Гвоздика – 3 шт.
- Бадьян – 2 шт.
- мускатний Горіх – 2 щіпки.
- Мандарин – 1 шт.
- Мед – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти, зазначені у списку.
Крок 2. Всі пряні спеції викладаємо в каструлю: корицю, гвоздику, бадьян, кардамон, мускатний горіх. Сюди ж відправляємо пластинки свіжого імбиру.
Крок 3. Доповнюємо спеції часточками мандарина і чаєм каркаде. Мандаринову шкірку також додаємо. Попередньо її добре промиваємо.
Крок 4. Заливаємо продукти літром окропу. Наполягаємо під кришкою близько 40 хвилин.
Крок 5. Через зазначений час проціджуємо напій через дрібне сито.
Крок 6. Додаємо в теплу рідину мед. Перемішуємо для його розчинення.
Крок 7. Домашній безалкогольний глінтвейн з імбиром готовий. Розливайте по склянках і пригощайтеся!