Обліпиховий глінтвейн без алкоголю
Обліпиховий глінтвейн без алкоголю порадує вас своїм дивовижним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями. Для приготування ароматного глінтвейну використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Обліпиха заморожена – 300 гр.
- Вода – 2 л
- Імбир мелений – 0,5 ч. л.
- Куркума – 0,5 ч. л.
- Цукор – 200 гр.
- Мед – 2 ст. л.
- Кориця – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти. Ягоди перебираємо і промиваємо під водою.
Крок 2. Після підготовлені ягоди розминаємо в ступці. Сік зціджуємо через дрібне металеве сито або марлю.
Крок 3. В отриманий ягідний макуха додаємо куркуму, імбир. Добре перемішуємо.
Крок 4. Макуха кладемо в каструлю, заливаємо водою, доповнюємо цукром і паличкою кориці. Кип’ятимо заготівлю, прибираємо з вогню і настоюйте під кришкою близько 20 хвилин.
Крок 5. Знову проціджуємо вміст через марлю або сито.
Крок 6. Вливаємо в рідину обліпиховий сік і мед. Ретельно перемішуємо напій.
Крок 7. Обліпиховий глінтвейн без алкоголю готовий. Можна пробувати!