Безалкогольний глінтвейн – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Обліпиховий глінтвейн без алкоголю

Обліпиховий глінтвейн без алкоголю порадує вас своїм дивовижним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями. Для приготування ароматного глінтвейну використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Обліпиха заморожена – 300 гр.
  • Вода – 2 л
  • Імбир мелений – 0,5 ч. л.
  • Куркума – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 200 гр.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Кориця – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти. Ягоди перебираємо і промиваємо під водою.

Крок 2. Після підготовлені ягоди розминаємо в ступці. Сік зціджуємо через дрібне металеве сито або марлю.

Крок 3. В отриманий ягідний макуха додаємо куркуму, імбир. Добре перемішуємо.

Крок 4. Макуха кладемо в каструлю, заливаємо водою, доповнюємо цукром і паличкою кориці. Кип’ятимо заготівлю, прибираємо з вогню і настоюйте під кришкою близько 20 хвилин.

Крок 5. Знову проціджуємо вміст через марлю або сито.

Крок 6. Вливаємо в рідину обліпиховий сік і мед. Ретельно перемішуємо напій.

Крок 7. Обліпиховий глінтвейн без алкоголю готовий. Можна пробувати!