
Дуже смачні домашні біляші з м’ясом, смажені на сковороді
Смачні домашні біляші – це рум’яна хрустка скориночка і соковита м’ясна начинка. Оцініть класичний рецепт приготування гарячої закуски на дріжджах і кефірі. Порадуйте близьких ситним частуванням.

Інгредієнти на
12 порц.
- Фарш м’ясний 300 гр.
 - Цибуля ріпчаста ½ шт.
 - Борошно 2.5 склянки
 - Кефір-1 склянка
 - Свіжі дріжджі 15 гр.
 - Цукор-пісок 3 ч. л.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Масло рослинне для смаження
 
Процес приготування:
- Як приготувати дуже смачні біляші з м’ясом в домашніх умовах? Підготуємо необхідні продукти за списком. Цибулю очищаємо від лушпиння, фарш заздалегідь розморожуємо.
 - Дріжджі розводимо з цукром і теплим кефіром. Можна капнути трохи рослинного масла. Розмішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
 - Далі додаємо меншу частину борошна, знову розмішуємо і залишаємо опару, поки вона не збільшиться в об’ємі.
 - Посипаємо заготівлю двома пучками солі і починаємо просіяти борошно.
 - Акуратно замішуємо тісто до утворення щільного і еластичного кома. Накриваємо продукт рушником і залишаємо його на годину в теплому місці.
 - Поки підходить тісто, підготуємо начинку. Подрібнюємо цибулю і змішати його з фаршем, меленим перцем і сіллю за смаком.
 - Поділяємо готове тісто на невеликі шматочки і розгортаємо їх в товсті кола.
 - У кожен кружечок розміщуємо начинку. Загортаємо її в тісто.
 - Так робимо і з іншими продуктами.
 - Нагріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо в нього підготовлені біляші.
 - Обсмажуємо з кожного боку до яскравого рум’янцю.
 - Готові хрусткі біляші подаємо до столу зі сметаною і напоями. Приємного апетиту!
 























