Біляші – 10 дуже смачних домашніх рецептів біляшів з мясом на сковороді з покроковими фото

Простий рецепт приготування біляшів на дріжджовому тесті на воді

На простому дріжджовому тесті виходять соковиті і пишні біляші з начинкою. Гаряче блюдо послужить живильним домашнім сніданком або доповненням до обіду. Подавайте з зеленню і сметаною.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 16

Інгредієнти:

  • Борошно – 4 склянки
  • Вода – 2 склянки
  • Дріжджі сухі – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – за смаком.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. У глибоку тарілку просіваємо борошно через дрібне сито. Сюди ж додаємо сіль, цукор і сухі дріжджі. Можна влити трохи рослинного масла для м’якості тесту.

2. Далі вливаємо теплу кип’ячену воду. Розмішуємо до зникнення грудочок.

3. Залишаємо заготовку в теплому місці на 1 годину. Тісто за цей час стане більш пишним.

4. Підготуємо начинку. У глибокій тарілці розмішуєм розморожений м’ясний фарш і подрібнену ріпчасту цибулю.

5. За смаком додаємо сіль і чорний мелений перець.

6. Гарненько перемішуємо вміст.

7. Шматочок повітряного і жидковатого тіста викладаємо на стіл, просыпанный борошном.

8. Обвалюємо шматочок у борошні з обох сторін і по центру розміщуємо м’ясну начинку.

9. Щільно загортаємо начинку в тісто. Також чинимо і з іншими продуктами.

10. Розігріваємо сковороду, вливаємо в неї олію і обсмажуємо до золотистого кольору продукт з обох сторін.

11. Гарячі і соковиті біляші з м’ясом готові. Можна подавати до столу!