Бісквітний рулет, який легко згортається
насправді, знаючи деякі тонкощі в домашніх умовах можна приготувати бісквітний рулет, який буде не гірше покупного. Щоб рулет було легко згортати постарайтеся зробити бісквітний корж для нього як можна тонше.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 5 ст. л.
- Цукор – 5 ст. л.
- Молоко сухе – 5 ст. л.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сода харчова – 1 / 3 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Масло – для змазування пергаменту.
Процес приготування:
1. Яйця розбийте в об’ємну миску, додайте цукор, збивайте ці інгредієнти міксером, поки маса не побіліє.
2. У збиту масу просійте борошно і перемішайте. Далі додайте сіль, сухе молоко і соду, гашену оцтом. Замісіть тісто без грудочок.
3. Деко застеліть пергаментним папером, змастіть її вершковим маслом, викладіть тісто, розподіліть його по всьому листу. Запікайте бісквітний корж при температурі 180-200 градусів 20 хвилин.
4. Гарячий бісквіт змастіть згущеним молоком або варенням, скрутіть його і дайте бисквитному рулету повністю охолонути – десерт готовий. В якості прикраси можна використовувати шоколадну стружку або пудру.
Приємного апетиту!