Бісквітний рулет – 10 швидких і простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Бісквітний рулет, який легко згортається

насправді, знаючи деякі тонкощі в домашніх умовах можна приготувати бісквітний рулет, який буде не гірше покупного. Щоб рулет було легко згортати постарайтеся зробити бісквітний корж для нього як можна тонше.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 5 ст. л.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Молоко сухе – 5 ст. л.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сода харчова – 1 / 3 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Масло – для змазування пергаменту.

Процес приготування:

1. Яйця розбийте в об’ємну миску, додайте цукор, збивайте ці інгредієнти міксером, поки маса не побіліє.

2. У збиту масу просійте борошно і перемішайте. Далі додайте сіль, сухе молоко і соду, гашену оцтом. Замісіть тісто без грудочок.

3. Деко застеліть пергаментним папером, змастіть її вершковим маслом, викладіть тісто, розподіліть його по всьому листу. Запікайте бісквітний корж при температурі 180-200 градусів 20 хвилин.

4. Гарячий бісквіт змастіть згущеним молоком або варенням, скрутіть його і дайте бисквитному рулету повністю охолонути – десерт готовий. В якості прикраси можна використовувати шоколадну стружку або пудру.

Приємного апетиту!