Дуже смачний і ніжний бісквітний рулет зі сметанним кремом
Бісквітний рулет зі сметанним кремом – це неймовірне ніжний десерт, який можна приготувати самостійно в домашніх умовах. Чудово доповнить його смак часточки солодкого банана.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне вищого сорту – 4 ст. л.
- Цукор – 6 ст. л.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Сметана – 250 мл
- Банан – 1 шт.
- Шоколад – 40 гр.
- Масло – для змазування пергаменту.
Процес приготування:
1. Яйця повинні бути дуже холодними. Відокремте білки від жовтків.
2. Білки збийте до стійкої піни.
3. Окремо збийте жовтки з 4 столовими ложками цукру. Потім додайте просіяне борошно і перемішайте до однорідного стану.
4. Збиті білки додайте в тісто і перемішайте повільними круговими рухами.
5. Деко застелити пекарської папером, змазаним вершковим маслом і зверху рівномірно розподіліть тісто.
6. Випікайте бісквіт при 180 градусах 15 хвилин.
7. Гарячий бісквіт разом з пергаментом скрутіть в рулет, залиште на 15-20 хвилин.
8. Зробіть крем: збийте сметану з 2 столовими ложками цукру.
9. Бісквіт розгорніть і добре змастіть сметанним кремом, на один край покладіть банан.
10. Починаючи від краю з бананом скрутіть рулет. Готовий рулет полийте розтопленим шоколадом і десерт готовий.
Приємного апетиту!