Бісквітний рулет – 10 швидких і простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачний і ніжний бісквітний рулет зі сметанним кремом

Бісквітний рулет зі сметанним кремом – це неймовірне ніжний десерт, який можна приготувати самостійно в домашніх умовах. Чудово доповнить його смак часточки солодкого банана.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 4 ст. л.
  • Цукор – 6 ст. л.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Сметана – 250 мл
  • Банан – 1 шт.
  • Шоколад – 40 гр.
  • Масло – для змазування пергаменту.

Процес приготування:

1. Яйця повинні бути дуже холодними. Відокремте білки від жовтків.

2. Білки збийте до стійкої піни.

3. Окремо збийте жовтки з 4 столовими ложками цукру. Потім додайте просіяне борошно і перемішайте до однорідного стану.

4. Збиті білки додайте в тісто і перемішайте повільними круговими рухами.

5. Деко застелити пекарської папером, змазаним вершковим маслом і зверху рівномірно розподіліть тісто.

6. Випікайте бісквіт при 180 градусах 15 хвилин.

7. Гарячий бісквіт разом з пергаментом скрутіть в рулет, залиште на 15-20 хвилин.

8. Зробіть крем: збийте сметану з 2 столовими ложками цукру.

9. Бісквіт розгорніть і добре змастіть сметанним кремом, на один край покладіть банан.

10. Починаючи від краю з бананом скрутіть рулет. Готовий рулет полийте розтопленим шоколадом і десерт готовий.

Приємного апетиту!