Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Пишний і повітряний торт з бісквітного коржа з розпушувачем

Бісквітні торти виходять дуже легкими, ніжними і практично невагомими. Підбираючи начинку і крем на свій розсуд, ви завжди можете експериментувати зі смаками і отримувати кожен раз новий десерт.

Час готування: 100 хв

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Сметана – 300 мл
  • Цукор – 200-250 гр.

Процес приготування:

1. Яйця розбийте в миску, додайте цукор і збийте інгредієнти до отримання пишної білої маси.

2. У збиті яйця, додайте розпушувач і просіяне борошно.

3. Лопаткою перемішуйте інгредієнти до отримання однорідного тіста.

4. Викладіть тісто у форму і випікайте бісквіт при 180 градусах 30-35 хвилин.

5. Готовий бісквіт остудіть на решітці, потім розріжте його на кілька частин.

6. Збийте сметану з цукром до отримання густого крему. Бісквітні коржі добре промажте кремом і складіть їх один на одного.

7. Прикрасьте Торт маршмеллоу або зефіром, це буде виглядати дуже ніжно і красиво. Перед тим, як подати торт на стіл, дайте йому просочитися в холодильнику кілька годин.

Приємного апетиту!