Пишний і повітряний торт з бісквітного коржа з розпушувачем
Бісквітні торти виходять дуже легкими, ніжними і практично невагомими. Підбираючи начинку і крем на свій розсуд, ви завжди можете експериментувати зі смаками і отримувати кожен раз новий десерт.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Сметана – 300 мл
- Цукор – 200-250 гр.
Процес приготування:
1. Яйця розбийте в миску, додайте цукор і збийте інгредієнти до отримання пишної білої маси.
2. У збиті яйця, додайте розпушувач і просіяне борошно.
3. Лопаткою перемішуйте інгредієнти до отримання однорідного тіста.
4. Викладіть тісто у форму і випікайте бісквіт при 180 градусах 30-35 хвилин.
5. Готовий бісквіт остудіть на решітці, потім розріжте його на кілька частин.
6. Збийте сметану з цукром до отримання густого крему. Бісквітні коржі добре промажте кремом і складіть їх один на одного.
7. Прикрасьте Торт маршмеллоу або зефіром, це буде виглядати дуже ніжно і красиво. Перед тим, як подати торт на стіл, дайте йому просочитися в холодильнику кілька годин.
Приємного апетиту!