Бісквітний торт з сирним кремом в духовці
Торт – є головною прикрасою святкового столу. Бісквітно-сирний торт сподобається всім гостям без винятку, повітряний і соковитий. Така випічка добре поєднується з фруктами і ягідними джемами, які можна використовувати для прикраси.
Час готування: 120 хв
Час приготування: 70 хв.
Порцій: 10.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 220 гр.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Молоко – 160 мл
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Для крему:
- Вершки 33% – 600 мл
- цукрова Пудра – 150 гр.
- Сир – 200 гр.
- Банани – 2 шт.
Процес приготування:
1. Яйця збийте з цукром до утворення пишної світлої піни. Окремо закип’ятіть молоко з вершковим маслом.
2. Коли молочна маса охолоне, вмішайте в неї збиті яйця, борошно і всипте соду. Отримане тісто викладіть у форму. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 50-60 хвилин.
3. Бісквіт вийміть з форми, повністю остудіть і розріжте на 3-4 частини.
4. Приготуйте крем. Охолоджені вершки збийте з цукром.
5. Частину збитих вершків відкладіть для зовнішньої обмазки, решту змішайте з сиром. Банан розімніть виделкою і змішайте його з сирним кремом.
6. Коржі промажте сирно-банановим кремом. Боки і верх промажте збитими вершками. Торт залиште для просочення в холодильнику на кілька годин. За бажанням можна прикрасити торт фруктами.
Приємного апетиту!