Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Бісквітний торт з сирним кремом в духовці

Торт – є головною прикрасою святкового столу. Бісквітно-сирний торт сподобається всім гостям без винятку, повітряний і соковитий. Така випічка добре поєднується з фруктами і ягідними джемами, які можна використовувати для прикраси.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 70 хв.

Порцій: 10.

Склад:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 220 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Молоко – 160 мл
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Для крему:
  • Вершки 33% – 600 мл
  • цукрова Пудра – 150 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Банани – 2 шт.

Процес приготування:

1. Яйця збийте з цукром до утворення пишної світлої піни. Окремо закип’ятіть молоко з вершковим маслом.

2. Коли молочна маса охолоне, вмішайте в неї збиті яйця, борошно і всипте соду. Отримане тісто викладіть у форму. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 50-60 хвилин.

3. Бісквіт вийміть з форми, повністю остудіть і розріжте на 3-4 частини.

4. Приготуйте крем. Охолоджені вершки збийте з цукром.

5. Частину збитих вершків відкладіть для зовнішньої обмазки, решту змішайте з сиром. Банан розімніть виделкою і змішайте його з сирним кремом.

6. Коржі промажте сирно-банановим кремом. Боки і верх промажте збитими вершками. Торт залиште для просочення в холодильнику на кілька годин. За бажанням можна прикрасити торт фруктами.

Приємного апетиту!