Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як спекти бісквітний торт з кремом з вершків?

Ніжний і повітряний торт з бісквітних коржів і вершків просто тане у роті. Це справжнє кулінарне диво, яке прикрасить ваш стіл і подарує насолоду.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор – 200 гр.
  • Сметана – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 350 гр.
  • Ванілін – за смаком.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Для крему:
  • Вершки жирні – 500 мл
  • цукрова Пудра – 120 гр.
  • Персики консервовані – для прикраси.

Процес приготування:

1. Яйця збийте з цукром і ваніліном.

2. В яєчну масу додайте сметану, просіяне борошно і розпушувач, замісіть тісто.

3. У змащену маслом форму викладіть тісто. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Готовий корж остудіть і розріжте на дві частини.

4. Вершки збийте з цукровою пудрою до отримання стійких піків.

5. Коржі просочити сиропом від консервованих персиків, потім промажте їх збитими вершками і викладіть консервовані персики.

6. Верх і боки торта також промажте кремом і прикрасити фруктами. Бісквітний торт виходить дуже соковитим і легким.

Приємного апетиту!