Як спекти бісквітний торт з кремом з вершків?
Ніжний і повітряний торт з бісквітних коржів і вершків просто тане у роті. Це справжнє кулінарне диво, яке прикрасить ваш стіл і подарує насолоду.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Цукор – 200 гр.
- Сметана – 200 мл
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Ванілін – за смаком.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Для крему:
- Вершки жирні – 500 мл
- цукрова Пудра – 120 гр.
- Персики консервовані – для прикраси.
Процес приготування:
1. Яйця збийте з цукром і ваніліном.
2. В яєчну масу додайте сметану, просіяне борошно і розпушувач, замісіть тісто.
3. У змащену маслом форму викладіть тісто. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Готовий корж остудіть і розріжте на дві частини.
4. Вершки збийте з цукровою пудрою до отримання стійких піків.
5. Коржі просочити сиропом від консервованих персиків, потім промажте їх збитими вершками і викладіть консервовані персики.
6. Верх і боки торта також промажте кремом і прикрасити фруктами. Бісквітний торт виходить дуже соковитим і легким.
Приємного апетиту!