Бісквітний торт з кремом чіз в домашніх умовах
Дуже ніжний торт з тонким смаком і ароматом. Легка прошарок з крему чіз і банани чудово поєднуються один з одним і роблять смак бісквітного торта ще багатшими.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 120 гр.
- Борошно – 90 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Для крему:
- Сир вершковий – 300 гр.
- цукрова Пудра – 100 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Ванілін – за смаком.
- Банан – за смаком.
Процес приготування:
1. Яйця і цукор збийте міксером до отримання світлої маси. Окремо змішайте борошно, крохмаль і розпушувач. У кілька прийомів додайте сухі інгредієнти в збиті яйця, замісіть однорідне тісто. Викладіть тісто у форму і випікайте бісквіт при 160 градусах 50 хвилин. Готовий бісквіт остудіть і розділіть на кілька коржів.
2. Розм’якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою.
3. Додати вершковий сир і продовжуйте збивати до однорідності.
4. Коржі промажте отриманим кремом і зверху розкладіть шматочки банана.
5. Коржі складіть один на одного. Верх і боки торта промажте вершковим кремом. Торт прикрасити по своєму смаку і поставте в холодильник для просочення.
Приємного апетиту!