Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Бісквітний торт з кремом чіз в домашніх умовах

Дуже ніжний торт з тонким смаком і ароматом. Легка прошарок з крему чіз і банани чудово поєднуються один з одним і роблять смак бісквітного торта ще багатшими.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 120 гр.
  • Борошно – 90 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Для крему:
  • Сир вершковий – 300 гр.
  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Ванілін – за смаком.
  • Банан – за смаком.

Процес приготування:

1. Яйця і цукор збийте міксером до отримання світлої маси. Окремо змішайте борошно, крохмаль і розпушувач. У кілька прийомів додайте сухі інгредієнти в збиті яйця, замісіть однорідне тісто. Викладіть тісто у форму і випікайте бісквіт при 160 градусах 50 хвилин. Готовий бісквіт остудіть і розділіть на кілька коржів.

2. Розм’якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою.

3. Додати вершковий сир і продовжуйте збивати до однорідності.

4. Коржі промажте отриманим кремом і зверху розкладіть шматочки банана.

5. Коржі складіть один на одного. Верх і боки торта промажте вершковим кремом. Торт прикрасити по своєму смаку і поставте в холодильник для просочення.

Приємного апетиту!