Борщ з квашеною капустою – 7 покрокових рецептів борщу з буряками й капустою

Ситний і наваристий борщ з квашеною капустою і свининою

Насичений за смаком і поживний борщ виходить з додаванням буряків і квашеної капусти. Оцініть простий покроковий рецепт приготування. Відмінна ідея для вашого домашнього обіду!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Буряк – 1 шт.
  • Капуста квашена – 180 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Свинина – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • томатна Паста – 50 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Зелень – 0,5 пучка.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Спочатку варимо свинячий бульйон, після викладаємо в нього кубики картоплі.

2. В цей час підготуємо інші продукти. Подрібнену ріпчасту цибулю, смажимо до м’якості на рослинному маслі.

3. Сюди ж додаємо і терту моркву. Готуємо ще 5 хвилин.

4. Викладаємо до овочів квашену капусту. Можна додати трохи солі. Розмішуємо і продовжуємо тушкувати.

5. Сюди ж викладаємо натерту буряк. Вливаємо томатну пасту, перемішуємо і готуємо на слабкому вогні 15-20 хвилин.

6. Перекладаємо овочеву піджарку в суп. Варимо ще 20 хвилин. В кінці готування додаємо сіль, перець, подрібнену зелень і часник.

7. Ароматний борщ на свинячому бульйоні можна розливати по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!