Ситний і наваристий борщ з квашеною капустою і свининою
Насичений за смаком і поживний борщ виходить з додаванням буряків і квашеної капусти. Оцініть простий покроковий рецепт приготування. Відмінна ідея для вашого домашнього обіду!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Буряк – 1 шт.
- Капуста квашена – 180 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Свинина – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- томатна Паста – 50 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Зелень – 0,5 пучка.
- Масло рослинне – 60 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Спочатку варимо свинячий бульйон, після викладаємо в нього кубики картоплі.
2. В цей час підготуємо інші продукти. Подрібнену ріпчасту цибулю, смажимо до м’якості на рослинному маслі.
3. Сюди ж додаємо і терту моркву. Готуємо ще 5 хвилин.
4. Викладаємо до овочів квашену капусту. Можна додати трохи солі. Розмішуємо і продовжуємо тушкувати.
5. Сюди ж викладаємо натерту буряк. Вливаємо томатну пасту, перемішуємо і готуємо на слабкому вогні 15-20 хвилин.
6. Перекладаємо овочеву піджарку в суп. Варимо ще 20 хвилин. В кінці готування додаємо сіль, перець, подрібнену зелень і часник.
7. Ароматний борщ на свинячому бульйоні можна розливати по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!