Брускетта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Брускетта з яйцем пашот на сніданок

Один з найбільш популярних сніданків – брускетта з яйцем пашот – швидко дозволяє зарядити організм. Для приготування такої закуски використовують цільнозерновий хліб і бекон, а також оливкова олія найвищої якості. Страва готується швидко і легко.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 2.

Склад:

  • цільнозерновий Хліб – 2 скибочки.
  • Помідор – 1 шт.
  • Бекон (скибочки) – 50 гр.
  • Петрушка – 2 гілочки.
  • Олія оливкова першого віджиму – 2,5 ст. ложки
  • Оцет – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Сіль морська – ¼ ч. л.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

1. Помідор розрізати навпіл, вийняти насіння, викласти на фольгу, збризнути олією, приправити сіллю і перцем і запікати протягом 15 хвилин.

2. У воді з додаванням оцту приготувати яйце пашот: розбити яйце в воронку киплячої води, готувати на маленькому вогні 2-3 хвилини, вийняти готовий продукт шумівкою на паперовий рушник.

3. Скибочки бекону підрум’янити на маслі, викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

4. Запечений помідор порубати в пюреобразную масу.

5. На підрум’янений в тостері хліб викласти томатну масу, яйце пашот, розрізавши його, щоб почав витікати жовток. Зверху помістити скибочки підсмаженого бекону і подрібнену петрушку. Приємного апетиту!