Брускетта з яйцем пашот на сніданок
Один з найбільш популярних сніданків – брускетта з яйцем пашот – швидко дозволяє зарядити організм. Для приготування такої закуски використовують цільнозерновий хліб і бекон, а також оливкова олія найвищої якості. Страва готується швидко і легко.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 2.
Склад:
- цільнозерновий Хліб – 2 скибочки.
- Помідор – 1 шт.
- Бекон (скибочки) – 50 гр.
- Петрушка – 2 гілочки.
- Олія оливкова першого віджиму – 2,5 ст. ложки
- Оцет – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Сіль морська – ¼ ч. л.
- Яйце – 2 шт.
Процес приготування:
1. Помідор розрізати навпіл, вийняти насіння, викласти на фольгу, збризнути олією, приправити сіллю і перцем і запікати протягом 15 хвилин.
2. У воді з додаванням оцту приготувати яйце пашот: розбити яйце в воронку киплячої води, готувати на маленькому вогні 2-3 хвилини, вийняти готовий продукт шумівкою на паперовий рушник.
3. Скибочки бекону підрум’янити на маслі, викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
4. Запечений помідор порубати в пюреобразную масу.
5. На підрум’янений в тостері хліб викласти томатну масу, яйце пашот, розрізавши його, щоб почав витікати жовток. Зверху помістити скибочки підсмаженого бекону і подрібнену петрушку. Приємного апетиту!