Швидкий і простий бутерброд з авокадо і огірком
Лише раз, приготувавши низькокалорійний і шалено смачний бутерброд з авокадо і огірком, ви будете робити це знову і знову! А все тому, що це не тільки ароматно і смачно, але ще й дуже корисно, адже авокадо – це джерело фолієвої кислоти, антиоксидантів та інших вітамінів.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Хліб висівковий – 3 скибочки.
 - Авокадо – 1 шт.
 - Кінза – ½ пучка.
 - Часник – 2 зуб.
 - Перець чилі – ½ шт.
 - Сік лимона – 2 ст. л.
 - Огірок – 1 шт.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Авокадо ретельно обполіскуємо під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників, розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку. Виймаємо м’якоть ложкою, перекладаємо в глибоку ємність, скроплюємо соком лимона і гарненько перемішуємо.
2. Півпучка свіжої кінзи дрібно шаткуємо, залишаючи пару гілочок для прикраси готового страви.
3. Зубки часнику пропускаємо через прес, а чилі ділимо на дві рівні частини, одну нарізаємо дрібними кубиками, а другу – кільцями.
4. З’єднуємо з авокадо подрібнену кінзу, часник і кубики чилі, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
5. Хліб обсмажуємо в тостері або на сухій сковорідці, а огірок ріжемо кружальцями.
6. Підсушені скибочки хліба щедро намазуємо пастою авокадо.
7. Наверх викладаємо кружечки огірків і перцю чилі, прикрашаємо гілочками кінзи. Приємного апетиту!












