Бутерброди з червоною рибою – 10 простих і смачних рецептів на святковий стіл

Бутерброди з червоною рибою і сирним сиром

Закуски до святкового столу повинні відрізнятися оригінальністю і гарним оформленням, і поряд з традиційними салатами, такий стіл прикрасять бутерброди з червоною рибою. Їх готують невеликими, на 2-3 укусу та товщиною не більше 2 див. Смак червоної риби підкреслює ніжний сирний сир. Декорують цю закуску по своєму смаку: зеленню, маслинами, овочами і маленькими грибами.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Червона риба – 100 гр.
  • Сир вершковий – 100 гр.
  • Багет – 1 шт.
  • Зелень – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Багет нарізати скибочками, щоб їх з одного багета вийшло не менше 12 штук.

Крок 2. Розігрівається суха сковорідка і на ній скибочки багета трохи підсушуються до легкого золотистого кольору з обох сторін. Потім багет залишають до повного охолодження. Підсушити його можна і в духовці.

Крок 3. Шматочок червоної риби, а для святкового столу повинна бути слабосолона сьомга, звільняється від шкіри і гострим ножем нарізати слайсами такого ж розміру, як і скибочки багета.

Крок 4. На обсмажену багет товстим шаром намазується сирний сир. Скибочки з сиром відразу укладаються на великому сервировочном блюді.

Крок 5. Потім поверх сиру на бутерброди укладаються слайсы червоної риби. Бутерброди декоруються гілочками свіжої зелені або іншими продуктами по своєму смаку і подаються до святкового столу. Приємного апетиту!