Бутерброди з червоною рибою і сирним сиром
Закуски до святкового столу повинні відрізнятися оригінальністю і гарним оформленням, і поряд з традиційними салатами, такий стіл прикрасять бутерброди з червоною рибою. Їх готують невеликими, на 2-3 укусу та товщиною не більше 2 див. Смак червоної риби підкреслює ніжний сирний сир. Декорують цю закуску по своєму смаку: зеленню, маслинами, овочами і маленькими грибами.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 4.
Склад:
- Червона риба – 100 гр.
- Сир вершковий – 100 гр.
- Багет – 1 шт.
- Зелень – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Багет нарізати скибочками, щоб їх з одного багета вийшло не менше 12 штук.
Крок 2. Розігрівається суха сковорідка і на ній скибочки багета трохи підсушуються до легкого золотистого кольору з обох сторін. Потім багет залишають до повного охолодження. Підсушити його можна і в духовці.
Крок 3. Шматочок червоної риби, а для святкового столу повинна бути слабосолона сьомга, звільняється від шкіри і гострим ножем нарізати слайсами такого ж розміру, як і скибочки багета.
Крок 4. На обсмажену багет товстим шаром намазується сирний сир. Скибочки з сиром відразу укладаються на великому сервировочном блюді.
Крок 5. Потім поверх сиру на бутерброди укладаються слайсы червоної риби. Бутерброди декоруються гілочками свіжої зелені або іншими продуктами по своєму смаку і подаються до святкового столу. Приємного апетиту!