Бутерброди з червоною рибою – 10 простих і смачних рецептів на святковий стіл

Бутерброд з червоною рибою, молоком і яйцем пашот

Бутерброди з червоною рибою, молоком і яйцем-пашот відрізняються прекрасним смаком і дуже поживні. Вони відмінно підходять для ситного сніданку, так і красиво декоровані, на святковому столі не загубляться серед інших закусок. Яйця-пашот варяться за загальним правилом у воді з додаванням оцту, і плід авокадо має бути стиглим.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Червона риба – 100 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Хліб тостерний – 2 шт.
  • Цибуля – ¼ шт.
  • Перець солодкий – ¼ шт.
  • Сік лимона – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промитий плід стиглого авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і ложкою акуратно виймаємо м’якоть. Потім м’якоть в окремій піалі виделкою добре розминаємо, посипаємо сіллю з чорним перцем і поливаємо соком лимона, щоб авокадо не потемнів.

Крок 2. Очищений цибулю і солодкий перець нарізаємо маленькими кубиками, перекладаємо їх до авокадо і добре перемішуємо. Це буде намазкой для бутербродів.Крок 3. На сухій сковорідці без масла, обсмажуємо до легкого рум’яного кольору з обох сторін, скибочки хліба.

Крок 4. Кип’ятимо воду з додаванням солі і оцту. Яйця розбиваємо в чашку, щоб не порушити жовток. В окропі ложкою або віночком робимо воронку, вливаємо в неї яйце і варимо 3-4 хвилини. Зварені яйця шумівкою перекладаємо на серветку і прибираємо всю вологу.

Крок 5. На обсмажені скибочки хліба наносимо товстим шаром авокадную намазки. Червону рибу нарізаємо маленькими кубиками або тонкими слайсами і укладаємо поверх намазки.

Крок 6. На рибу кладемо приготовані яйця-пашот і їх з одного краю надрізаємо, щоб жовток витікав і з’єднався зі смаком авокадо. Декоруємо бутерброди зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!