Бутерброд з червоною рибою, молоком і яйцем пашот
Бутерброди з червоною рибою, молоком і яйцем-пашот відрізняються прекрасним смаком і дуже поживні. Вони відмінно підходять для ситного сніданку, так і красиво декоровані, на святковому столі не загубляться серед інших закусок. Яйця-пашот варяться за загальним правилом у воді з додаванням оцту, і плід авокадо має бути стиглим.
Час приготування: 15 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Червона риба – 100 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Хліб тостерний – 2 шт.
- Цибуля – ¼ шт.
- Перець солодкий – ¼ шт.
- Сік лимона – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промитий плід стиглого авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і ложкою акуратно виймаємо м’якоть. Потім м’якоть в окремій піалі виделкою добре розминаємо, посипаємо сіллю з чорним перцем і поливаємо соком лимона, щоб авокадо не потемнів.
Крок 2. Очищений цибулю і солодкий перець нарізаємо маленькими кубиками, перекладаємо їх до авокадо і добре перемішуємо. Це буде намазкой для бутербродів.Крок 3. На сухій сковорідці без масла, обсмажуємо до легкого рум’яного кольору з обох сторін, скибочки хліба.
Крок 4. Кип’ятимо воду з додаванням солі і оцту. Яйця розбиваємо в чашку, щоб не порушити жовток. В окропі ложкою або віночком робимо воронку, вливаємо в неї яйце і варимо 3-4 хвилини. Зварені яйця шумівкою перекладаємо на серветку і прибираємо всю вологу.
Крок 5. На обсмажені скибочки хліба наносимо товстим шаром авокадную намазки. Червону рибу нарізаємо маленькими кубиками або тонкими слайсами і укладаємо поверх намазки.
Крок 6. На рибу кладемо приготовані яйця-пашот і їх з одного краю надрізаємо, щоб жовток витікав і з’єднався зі смаком авокадо. Декоруємо бутерброди зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!