Бутерброди з червоною рибою – 10 простих і смачних рецептів на святковий стіл

швидкі та Прості бутерброди з червоною рибою і лимоном

У нас прийнято страви для святкового столу готувати щедро і з розмахом, і нерідко зайві інгредієнти псують смак закусок. У бутерброди з червоною рибою і лимоном нічого зайвого немає, набір продуктів скромний, але при гарному оформленні, страва буде і гарне і смачне, адже риба гармонійно поєднується з цитрусовою кислинкою.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Багет – 1/2 шт.
  • Червона риба солена – 100 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Лимон – 3 гуртка.
  • Сметана 20% – 3 ст. л.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Багет нарізати скибочками товщиною не більше 1 см

Крок 2. На середньої або дрібної тертці подрібнюється шматочок твердого сиру. Кріп промивається і дрібно шинкуется. Подрібнені сир і зелень кладуть в піалу і до них додаються три ложки сметани.Крок 3. Ці інгредієнти ложкою добре перемішуються.

Крок 4. Приготовлена сметано-сирна маса укладається рівним товстим шаром на скибочки багета.

Крок 5. З червоної риби знімається шкіра і філе нарізати тонкими скибочками.

Крок 6. Лимон добре промивається і нарізається тонкими кружальцями і потім четвертинками.Крок 7. Поверх намазки на кожен бутерброд кладеться шматочок лимона і шматочок червоної риби. Рибу можна нарізати довгими смужками і згорнути трояндочкою.

Крок 8. Бутерброди декоруються по особистому смаку і подаються до столу. Приємного апетиту!