швидкі та Прості бутерброди з червоною рибою і лимоном
У нас прийнято страви для святкового столу готувати щедро і з розмахом, і нерідко зайві інгредієнти псують смак закусок. У бутерброди з червоною рибою і лимоном нічого зайвого немає, набір продуктів скромний, але при гарному оформленні, страва буде і гарне і смачне, адже риба гармонійно поєднується з цитрусовою кислинкою.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Багет – 1/2 шт.
- Червона риба солена – 100 гр.
- Сир – 50 гр.
- Лимон – 3 гуртка.
- Сметана 20% – 3 ст. л.
- Кріп – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Багет нарізати скибочками товщиною не більше 1 см
Крок 2. На середньої або дрібної тертці подрібнюється шматочок твердого сиру. Кріп промивається і дрібно шинкуется. Подрібнені сир і зелень кладуть в піалу і до них додаються три ложки сметани.Крок 3. Ці інгредієнти ложкою добре перемішуються.
Крок 4. Приготовлена сметано-сирна маса укладається рівним товстим шаром на скибочки багета.
Крок 5. З червоної риби знімається шкіра і філе нарізати тонкими скибочками.
Крок 6. Лимон добре промивається і нарізається тонкими кружальцями і потім четвертинками.Крок 7. Поверх намазки на кожен бутерброд кладеться шматочок лимона і шматочок червоної риби. Рибу можна нарізати довгими смужками і згорнути трояндочкою.
Крок 8. Бутерброди декоруються по особистому смаку і подаються до столу. Приємного апетиту!