Гарячі бутерброди зі шпротами в духовці
Основою для бутербродів служить батон. Головне, щоб він був повітряним і ніжним. Краще всього вибирати шпроти перевірених виробників, а помідори – пружні і щільні.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 10.
Склад:
- Батон – 150 гр.
- Шпроти в маслі – 1 банку.
- Помідори – 3 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сир – 50 гр.
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
1. Займемося приготуванням соусу. У невелику миску викладаємо 2 столові ложки майонезу. Слідом відправляємо заздалегідь очищений і подрібнений зубчик часнику. Перемішуємо соус.
2. Тепер нам знадобиться три невеликих помідора. Спочатку їх потрібно промити і обтерти, а потім нарізати круглими скибочками невеликої товщини. На кожен шматочок батона поміщається 2 скибочки.
3. Нарізаємо батон. Кожен шар змащуємо соусом, розподіляємо його ложкою по поверхні. Поверх соусу викладаємо помідори.
4. Відкриваємо банку зі шпротами. Масло потрібно злити, а шпроти викласти поверх помідорів. На кожен бутерброд необхідно викласти 3 рибки.
5. Натираємо шматочок сиру на дрібній тертці. Посипаємо бутерброди. Поки будемо викладати заготовки на деко з фольгою, необхідно розігріти духову шафу. Ставимо всередину духовки деко з бутербродами. Тушкуємо їх 15 хвилин при температурі 190 градусів.
Приємного апетиту!