биточки Курячі – це невеликі круглі котлетки. Вони вирізняються особливою соковитістю і ніжністю. Готують їх на сковороді в духовці, на пару, з додаванням підливи, сиру і інших продуктів. Використовуйте для цього яскраву кулінарну збірку з 7-і покрокових рецептів з докладним описом процесу.
биточки Курячі з підливою в духовці
Соковиті курячі биточки з підливою стануть чудовим блюдом для вашого обіду або вечері. Подавайте їх з картопляним пюре або іншими гарнірами за смаком. Беріть на замітку оригінальний рецепт.
Інгредієнти на
4 порц.
- Курка 600 гр.
- Яйце куряче 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Петрушка за смаком
- Томатна паста 50 мл
- Сіль 1 ч. л.
- Паприка 1 ч. л.
- Вода 300 мл
- Масло рослинне 50 мл
Процес приготування:
- биточки Курячі приготувати дуже просто. Курку прокручуємо в м’ясорубці.
- Доповнюємо фарш яйцем, сіллю і меленою паприкою.
- Вимішуємо масу до однорідності.
- Ліпимо з отриманого фаршу невеликі круглі котлетки і смажимо їх на олії до появи рум’янцю.
- Дрібними кубиками нарізаємо моркву, перець і цибулю.
- Смажимо їх до м’якості близько 5 хвилин.
- Доповнюємо овочі подрібненою петрушкою, часником і томатною пастою.
- Розмішуємо заготівлю і заливаємо водою. Тушкуємо близько 10 хвилин.
- Кладемо биточки у форму для запікання.
- Заливаємо продукт підливою. Запікаємо 45 хвилин при температурі 200 градусів. Після даємо їм настоятися 15 хвилин.
- Ароматні биточки курячі з підливою готові. Можна подавати до столу!
